Metemoms Bebeğim 7 ay 20 günlük. Neredeyse 15 gündür vücudunda alerji var. Acilde ürtiker dediler avil yaptılar losyon verdiler. Alerji poliklinigine gittik süt ve yumurta akı alerjisi çıktı. 21 gün süt ve türevleri tüketmeyecek dendi. Süt provakasyonu testi için... Ama bebeğim ek gıdaya geçmeden böyle birşey yoktu. Anne sütü ve mama alıyordu(mama çok azdı önceleri) benim sütüm kesildi şu an tamamen mama ile besleniyor. Süt alerjisi olan bebeklerde urtiker (yani kurdeşen) çıkıyor mu? Bebeğim gece 3-4 defa beslenmeye kalkar. Mama olmasa asla duramaz. Mama vermeyin deyip gönderdiler. Sorum şu. Bebeginde süt alerjisinden urtiker çıkan oldu mu? Süt alerjisi 6. Aydan sonra çıkar mı? Çok daha önce belli etmez miydi kendini? Tecrübeli anneler lütfen aydınlatın beni🙏
mlda_nr Metemoms merhabalar bizdede alerji var ama çok şükür vücdudna dediklerinizden çıkmadı ilk önce kaka kanlıydı sonrada mukuslu oldu şimdi kestim bende hiç bi şekilde yemiyorum
Mervea Metemoms özel mamalar alerji için doktorunuzdan isteseydiniz egzama var oğlumda Şuan daha iyi sonradanda olabiliyor size yollamak isterdim ancak bendekiler 1 yaş sonrası için
Elifadacakmak Aptamil pregomin diye mama var . Süt alerjisi olan bebeklere veriliyor . Bebeğiniz mamaya çok düşkünse ondan alın verebilirsiniz biraz pahalı ama . Benim kızımın da alerjisi var biz o mamayı kullanıyoruz
Metemoms mlda_nr kakası yeşil oluyor muydu ? Birde ne zaman öğrendiniz. Biz 7 aylıkken böyle birşey çıktı. Süt alerjisi çok daha önce cikmaz mıydı?
Metemoms Mervea teşekkür ederim incesiniz. Bize alın dese alırdık ben bilmiyordum sadece raporlu satıldığını zannediyordum