huysuzbalik Merhaba arkadaşlar Harvey Nurse kullananlar nasıl kullanıyorsunuz ne kadar veriyorsunuz bebeğinize? Ben iççndeki şırıngayla sabah öğlen akşam ve gece olmak üzere 4 kere veriyorum emzirdikten sonra veriyorum ve 0,5 ml veriyorum her seferinde uygulamam doğru mu?
Ofiser huysuzbalik mrb cnm biz damlasını kullandık onda 5 er damla sabah akşam şeklinde 3. Ayda bıraktık kendi çıkarıyor gazını alttan ve üstten . Kimyon ve rezene veriyorum doktor tavsiyesiyle damlayı kestikten sonra da iki kaşık.
Ezell023 huysuzbalik bende yeni sipariş vericem bi tanıdığım sabah akşam kullanıyormuş beş damla. Bende öyle kullanırım. Peki bi soru daha sorayım. Damlaları her gün aynı saatlerde mi vermemiz gerekiyor ??
Ymc_19 huysuzbalik merhaba geçmiş olsun doktorun nasıl dediyse öyle yapmalısın, bize 4 sefer 1 çay kaşığı verdirdi, daha sonra 3aylik olunca 2 çay kaşığına çıkarttı, tok karnına verdik biz. Size nasıl dedi doktorunuz
mlda_nr huysuzbalik merhaba ben şurup olarak kullanıyorum doktorum günde bir kere 5ml vereceksin dedi biz memnun kaldık
Ofiser Ezell023 ben hep aynı saatte vermeye çalıştım aşağı yukarı yani birebir olmasa da. Sabah 8 de uyanıyordu ona göre ayarladım 8-8 verdim bazen 7-7 oluyordu düzenli kullanınca faydasını gördüm ben. İnşallah size de yarar
Ymc_19 huysuzbalik anladım , ama yine de bir doktorunuza sorsaydınız onu ilerleyen gaz probleminde veriyor; bebeğinizin alerjisi olabilir , kaka tahlili yaptırmadan asla bilemezsiniz, sen sütlü gıdalar yemeye devam edersen hicbir ise yaramaz
Modies huysuzbalik merhabar colex olan bu bize doktorunuz günde 4 kere her seferinde 5 ml verdi 1 aylıktan itibaren. Ben ama günde 2 kere 2.5 ml veriyorum
sumeyyeee93 huysuzbalik Wala hem şurubunu hem damlasını kullandım damlasını hala kullanıyorum ama bilemedim ya fayda etmiyor sanki bebeğime
Hulyaa60 huysuzbalik ben şurubunu kullandım ama doktorunuz size ne kadar vermeniz gerektiğini söylüyordur zaten bize günde 1 çay kaşıgı demişti