Cileklercd Deprem bölgesinde emziren annelerimiz var ve göğüs ucu kullanan başka türlü emziremeyen benim bebeğim silikon uçsuz emmiyordu lütfen hazırladığınız yardımlara ekleyin ihtiyacı olan bu posta da yazsın lütfen gönderelim 🥺
Laydaren Cileklercd Eğer ekleyecekseniz lütfen üzerine kullanım amacını yazın. Ürünleri ayıran kişi hiç çocuk doğurmadıysa veya hiç ihtiyaç duymadıysa ne olduğunu bile anlamadan çöpe atacaktır
Senazeynep3425 Cileklercd çok mantıklı. Bende kendi deprem çantama ekledim ama yardım için göndereceğim çantada yok. Alıp koyucam hemen. İyiki hatirlattiniz
Cileklercd Laydaren kesinlikle . Küçük olduğu için ihtiyaç sahibine ulaşmadan kaybolma ihtimalide çok yüksek onların hepsi tek bir yerde olsa daha kolay olur ihtiyacı olanlar belirlenir tek tek verilir
Cileklercd Senazeynep3425 burada bir anne yazmıştı deprem bölgesinden süt sağma pompası ve slikon uç diye kendi kutusu haricinde büyük bir kutuya koyup kullanım amacını yazın lütfen çoğu kişi bilmiyor ne olduğunu ata bilirler