Ysr35Kdr bunu gördukce gondermemeyı dusunuyorum calanlarmı dersınız hıc ihtiyacı olmayanlar ozellıkle alıp satanlar mı dersiniz allahım nasıl bir millet nerde insanlık nerde vicdan 🥺 buraya izmire gelen ailelere nakit ve esya yardımı yapmayı düşünüyorum
-_-hUysUzvetatlikadin Ysr35Kdr ayy sol alt tarafta kutusunda belki çeyizinden çıkartıp yolladı bunları görünce ah ah Allahım neye dua neye beddua edelim ben belediyeye yardım yapmıştım belediyenin tırı paylaşım yapmıştı oradan gördüm
Ysr35Kdr -_-hUysUzvetatlikadin valla nasılsa aileler yavas yavas geliyor kımse orda kalmıcak elimden geldıkce yardım etmeyi dusunuyorum gelenlere cunku buralarda yenı hayatlar kurucaklar 😔
Nzl34 Kizim16 iki gün öncede ellimden küçük az ama 150 ₺ gönderdik inşallah birseye yaradı eşimin öğlenden sonra dolmuş sürmeye gidiyor akşama kadar vallahi 150 alıyor onuda gönderdik rabbim kabul etsin inşallah biz birgün aç kalalık bir gün ısınmayalım ama ordakiler iyi olsunda biz böyle olalim
-_-hUysUzvetatlikadin Ysr35Kdr mecbur gelecekler ya düşünüyorum düşünüyorum yok yani mecburlar orada önce o yıkıntılar kalmakacak tekrar binalar yapılacak çok uzun zaman alacak batıya farklı illere gelecekler dimi öyle düşünüyorum çok zor çok
Ysr35Kdr -_-hUysUzvetatlikadin sahsen ben olsam duramam orada kendimı onların yerine koyuyorum cok zor gercek ten cok zor mesake İzmir de deprem bolgesı burada bile durmak istemiyorum ama ölümden kacamayız ki 🥺 bana kalsa Ankaraya tasınmayı cok isterim ama eşim yok diyor bir haftadır uyumaktan korkuyorum kızımı hıc ayırmıyorum bu boyle nereye kadar devam edecek bilmiyorum