anisa Kızlar geceleri uyuyamamaktan, ağlamaktan, stresten sütüm kesildi. Bebeğim 5 aylık mamaya yakın durmuyor, sütümde yok derecede 2 gündür. Ne yapa bilirim😔😔😔😔 kendime hakim olamıyorum
Uykusuzhergeceeee anisa bol bol su için beslenmenize dikkat edin tahin incir tüketin ve en önemlisi stresinizi yönetin bebeğinizin size ihtiyacı var
Bussi anisa lütfen yemenize dikkat edin bende emziriyorum sütüm kesilmesin diye oğluma bakabilmek için yemek yiyorum onlardan da biz sorumluyuz evet çok kötü ayakta güçlü durmak ama zorundayız gelecek toplumlar daha bilinçli şekilde gelir inşallah
DilekGulbaharlar anisa yulaf mükemmel bişey 1 ay önce bende senin gibiydim. Çorba kasesi içine yulaf süt kuru üzüm kuru incir karıştır ye. Inanılmaz süt yapıyor. 1 saat sonrasında dolu dolu bi rezene çayı yap. Ve tahin. 1 yemek kaşığı tahin ye . 1 er saat araylar 2 _3 gün dene . Inanılmaz farkediyor. Ve 3 litreden az şu içme. Yemek yemeden bile su çokluğu sütünü direk etkiler
Gunes789 anisa lütfen bol bol süt için ve haberlerden kendinizi biraz soyutlayın bebeğinizin size ihtiyacı var ağlamanın kimseye faydası yok🙏🏻 duayla içimizi ferahlatalım yardımlarımızı yapalım. Sizin biraz dinlenmeye ihtiyacınız var
anisa Bussi Amin. İştahım bile yok, boğazımda kalıyor, gece yastık taş gibi oluyor anlatamam😔😔😔 kafamdan atmam lazım duramıyorum düşünmeden. En iyi süt getiren ne olur acaba?
anisa Gunes789 aklımdan çıkmıyor, öğle canım yanıyorki, Allah affetsin diyorum canımı alsaydıda bunları görmeseydim. Hayatımda deprem görmedim Yurt dışında yaşıyordum
Helokusunannesi Herkesin yazdığına katılıyorum özellikle tahin pekmeze, komposto için kayısı,ılıkdan biraz daha sıcak suda duş alın, hafif karanlık sakin bir odada bebeğinizle ten teması kurarak emzırmeye çalışın sütünğz gelir inşallah
DilekGulbaharlar anisa ve sütün gelmese bile emzirmeye devam et saat başı gerekirse. Ne kadar emerse o kadar farkeder