PurpleTail Hastanelerde depremden kurtulan bebekler var, anne sütü yollamak istedik (soğuk zincir bozulmayacak şekilde) muhafaza edemeyiz dediler. Sebebi ne olabilir biz mi birseyi düşünemedik, atladık neden geri çevirdiler anlamıyorum:(
Eminos PurpleTail sut yerine mama yollayin muhafaza etmeleri zor olur 2 paket mama alin verin daha iyi
Hkshkshsk PurpleTail canım çevrendeki hastanelere goturebilirsin nerdesin bilmiyorum ama çevre illere gönderildi hastalar çocuklar hem giyim hem sütünü verebilrisin umarım bı bebeğe şifa olur
Fasulye12 PurpleTail sizden kaynaklı bir şey değilmiş ki yetkili gerekli açıklamayı yapmış zaten. İyi niyetiniz için de tebrik ederim sizi , rabbim yardımcıları olsun
PurpleTail Yasemin38 öyle dediler ama çok mu zor olurdu ki hasta bebekler için şifa olacaktı çok üzüldüm
Eymen14 Berrabozkurt komşusu aracılığıyla 2 bebeğe süt ulaştırmış @Selen1234 belki sizin sütünüzü ulaştırmasını sağlar
Cocolingo PurpleTail yaşadığınız ildeki hastanelerle ilerişime geçin şuan türkiyenin çoğu ilinde depremzedeler farklı yerlerde hastanelere gönderildiler kargoyla vs bozulma ihtimaline karşı kabul etmemiş olabilirler kendi iliniz içerisinde ihtiyaç varsa seve seve alacaklardır
Fasulye12 PurpleTail Hangi ildesiniz? Şimdi biri paylaşmış ist Darülacezeye bebekler getirilmiş, anne sütüne ihtiyaç var diye
mervemama PurpleTail Çok ince bir düşünce iyi insanlar iyi ki var . Ancak bir çok yerde elektrik sıkıntısı var soğuk tutabilmek için dolap gerekir , bebeklere ulaşana kadar bozulabilir . Belki çalışmalar bitmeye yakın kabul ederler . Elektrik problemi çözüldüğünde en azından . Mama yardımı daha ulaştırılabilir olur .
Beybisibeybisi PurpleTail saglayamayiz diyorlarsa saglayamiyorlardir. Sonucta bebege vericekler paketli mamalar daha mantikli belki hijyenden de endise etmis olabilirler birine birsey olsa sana kim al dedi bile denir uzman olmadiklari cok bilgi sahibi olmadiklari bir konudur haklilar kendilerince
rabia22 Beybisibeybisi Katılıyorum buda haklı bir sebep ki hala hastalık zamanındayız bir yandan da Rabbim yardımcıları olsun
2bebelimom_ PurpleTail hastane de kimse kalmadı ki hastane morg olarak kullanılıyor ilgilenebilecek kimse yok destege ihtiyacımız var lütfen sesimizi duyurun ilaç yok sağlık calısanı yok
Nicksiz PurpleTail hangi şehirdesiniz ankara etlik şehir hastanesinde bebek varmış annesi vefaat etmiş süt lazımmış dün bir arkadaşım paylaştı ankarada olan anneler lütfen yardım