Öncelikle herkese çok gecmıs olsun Allah tekrarını yaşatmasın .Benım bugün ıtıbarı ıle 7aylık bebeğim var 7100gr kız bebek kızım bu aya kadar hıc altını dolu doluya aldığımı hatırlamıyorum çiş bezi bile çok az yanı en dolu halı bır çay bardağı kadar ancadır desem yalan olmaz bazen benı bekletıyorum dolduruyorum veya ağırlaşıyor mu dıye ben alana kadar ya yapmamış oluyor yada ne olduğunu anlamadım demem o kı kızım da kaka ve çiş hacmı oldukça az geçen sağlık ocağına gıttımde geçen aya göre kılo alamamış dedi ebe hanım .oysa sürekli meme verıyorum emzırırken dıger göğsümden de süt gelıyor çoğu zaman ve ek gıdaya da başladık kilo o kadar takmıyorum ama bez sayısının az olması benı düşündürüyor yanlış mı düşünüyorum hareketlı bır bebek tek dişi çıktı sürünmeye de başladı Gülen eden bir çocuk öyle huysız bır bebek degıl sadece 6ayın yarısından berı geceleri 3-4kere kalkıp emzırmek zorunda kalıyorum ağlıyor uyku gerılemesı var akşam yatırdım bezi sabah alıyorum almasam o kadar ıyı yanı yok bişey normal mi acaba