Kbra_deniz Philips aventten bi emzik aldım aslında baya bi emzik aldım çok kaybediyorum unutuyorum bişeyler oluyo yani şimdi aldığım emziğinde koruma ucu vardı kulananlar bilir emziğin ucuna takıp çıkarılıyo hemen benim kızımda emzik olayı yüzünden baya mikrop kapıyodu ne kadar korusamda hep problem yaşıyoruz saklama kabı aldım neler yapmadımki en son philipsin bu emziklerine denk geldim sadece emziğin uç kısmına takılan bi aparatı var kızımda sürekli emziğiyle oynadığı için elinde oluyodu hep kirleniyodu böylelikle kirlenmesinide engelemiş oluyodu şimdi ben bu aparatıda kaybetım tekrar tekrar emzik aldım hep sırf o aparat için sizden yardımcı olmanızı istediğim konu da bu işte şimdi o emzik ucuna takılan aparatların satıldığı bi yer varmı bilgisi olan varmı kulanananlar yardımcı olabilirmi yada elinde fazlası olan varmı çünkü benim çok işime yarıyodu baya ihtiyacımı görüyodu bilen varsa yardımcı olurmu o aparatlardan baya alıcam çünkü
Aysegulss Kbra_deniz emziğiyle birlikte olanı bile bulamadım ben şurada bekleyeyim belki yardımcı olur biri