iremsinan Arkadaşlar hergün ara öğün yapıyorum kızıma yoğurtlu meyve içine doyurucu olsun diye bebe bisküvisi ekliyorum. Acaba zararlı mı hergün yemesi kararsız kaldım
benkosarim iremsinan hangi marka içeriği temiz ise sorun yok diyorlar hünnap ve hipp öneriliyor en çok
Keremikoo iremsinan bebe biskuvisi kalorili lakin seker icerikli urunler hazirlar. Siz kendiniz evde hazirlayabilirsiniz ya da trendyolda mamma baby food ascianne og natural beyorganik makarna lutfen gibi bazi markalarda sekersiz urunler olabiliyor. Butcenize gore temin edebilirsiniz.
Carriebradshaw benkosarim ikisinde de şeker var. Şekersiz elma suyu konsantresi ile tatlandırılmış organik bisküviler var. Naturpy, organik gurmem, mamma baby gibi markalar temiz içerikli.
livanurvealpinannesi61 Carriebradshaw hipp de şeker yok yalnız tatlandırıcı olarak elma suyu var ben kızıma almıştım içerik kısmına bakarsanız yazıyor. İçinde katkı koruyucu şeker VS yok..
Carriebradshaw livanurvealpinannesi61 ben alacaktım içerik kısmını inceleyince içinde şeker olduğunu görüp bırakmıştım. Gıda dedektifi sitesinden bakabilirsiniz içerikte ilk sıralarda şeker yer alıyor. Hipp markasını severim diğer ürünlerini alıyorum ama bisküvisinde malesef şeker var. Sizin dediğiniz başka bir türüdür belki ama klasik bisküvisi şekerli.
Ucansupurge Carriebradshaw İçerisinde şeker var yazıyor fakat bu şekerin kaynağının elma suyu konstresinden geldiğinde yazıyor. Aktif şekilde bebe bisküvisi kullanmam diş doneminde dişlerini kasisin diye ara öğünlerde vermistim. Dediğiniz gibi hunnapta şeker var ama hippten sonra en az şekeri o barindiriyor