Ceylan-polat Eskişehir’e bebeğiyle gelmiş yada gelecek olan varsa bebeklerinin mama bez giysi ihtiyacina yardımcı olurum aynı zamanda süt annelikde yapabilirim . Ailem evini acicak aynı zamanda.Post üstte kalsim lütfen belki duyan gören olur.
Snm_arya Ceylan-polat ahh aynı şekilde bende bekliyorum eskişehirdeyim 6 ya yakın daire var lütfen kimse zorda kalmasın içim paramparça dayanamıyorum
Ceylan-polat Zatilokumum93 Ankara’ya gelen çok aile var bulunduğunuz ilin sayfalarına yazın isterseniz . İstanbul icinde geçerli . Ben heryere gönderdim artık takdir Allah’ın
Snm_arya Ceylan-polat şimdi bir arkadaşım yazdı araba bulamıyoruz diye paylaşım yapmaları için mesaj attım inşallah gelebilirler arkadaşımada söyledim burada ev var düşünmeyin kim varsa topla gelin dedim
Ceylan-polat Snm_arya eakisehir anlık ve Eskişehirnet bir sürü boş ev ve araba ile ulaşım sağlamak icjn paylaşım yaptı sayfalara bakın kalabalik grupsa iki katlı evi olan bir bayan vardı ona ulaşın sayfadan
Ceylan-polat tospikannesiiii umarım faydamız olurda Allah hayrimizi kabul eder. Bugün onlar yarın biz .