miranin_annesi Bebeğim henüz 1,5 aylık kolik var maflor damla, samsimplex damla , nurse harvey şurup kullandık hiç fayda etmiyo azcık kurutma makinası açıyorum biraz sesi kesiliyor geceleri hiç ama hiç uyumuyor öğlen 3 den şuan saat gece 3 hala yatmadı .. napcam bilmiyorum anne sütüm eksik . Sağıp veriyordum çoğunlukla mama .. mama markamızda aptamil lütfen aynısını yaşayanlar varsa yardımca olsun nolursunuz 🙏hiç durmuyor
Sebahatkrk78 miranin_annesi canm mamayi degstr aptamilde cok gaz yapyor hip tavsiye ederjm bende 17 gunlukken basladi gaz suan cok daha iyi hip kullaniyorum sapsimplex kullandm bi ara ve suan 2 ayligiz harwket ettikce kendisi cikariyor gazini zamanla geciyo insallah
Veysel_aras38 miranin_annesi benimde bebehim kolik dün bizde süpürge falan açıyoruz durmadı yine krizi tuttu ve onlarlada susmadı arabayla gezdirdik sustu ve aglamaktan yoruldugu için uyudu. Bende iki gündür doktor tavsiyesi üzerine nurse harveysin şurubunu kullandım normalde damlasını kullanıyodum etki ediyodu ama şurubu hiç etki etmedi. Meme+ mama olrak gidiyoruz biz mamayı günde en fazla 3veya4 kere veriyorum uzun süre uyumadıgı için aptamil kullanıyoduk bizde gaz sorunumuz daha fazlaydı şuan smaya geçtim daha iyi gbi 2 haftadır kullanıyorum. Allah kolaylık versin bize kolik bebek çok zor 😔
Eylulebrar miranin_annesi canım hummana kimyonlu rezene çayını tüket dibinden 1 çay kaşığı bebeğine ver faydasını görürsün ben o şekilde rahatladım bebeğim 37 günlük suan çok şükür çay kurtarıyor bizi
Eylulebrar miranin_annesi he birde zinco ve nurse Harveysin kullanıyorum Nurse yi 10 damla veriyorum ama sana işe yaratmayabilir bazı bebeklere yaramıyor daha önce farklı kullanıyordum gaz damlası şimdi nurseyi kullanıyorum iyi çok şükür ama çayı mutlaka dene
Bk15 Ayni durum bendede var4 ayligiz zinco diye damla var 20 tl kadar bir ucreti var onu kullan cok sakinlwstiriyo o otekiler gibi gazini almiyo bagirsagindaki gazi falan migdesine cok iyi geliyo ilac degil zaten bitkisel yag gibi zaten sisenin ustundede yaziyo ilac degildir diye kimyon yagi falan var bi dene
Symkoc Canım mutlaka aptamil conformil al benim kızımda kolik bizi çok rahatlattı probiyotik bi mama gazını çok kolay çıkarıyor düzenli olarak kakasını yapıyor mama sayesinde ben artık damlayı bıraktım mamasıyla aynı özellikteydi oda bende artık kullanmadım
Zeynep2304 Canım zinko bizede iyi gelmişti ben o ağlama krizler inde fitil veriyordum doktorum söylemişti
burcusenova birde bebelac gold frnryin bence, fermente sütten yapılan bir mama olduğu için gazlı bebeklere çok iyi geliyor
Eylulebrar miranin_annesi evet canın bebeğim 35 günlüktü çay kaşığı verdim ama 2 defa verdim daha çok kendim kullanıyorum
ayfernaz Heralde kolik birkaç ay zor geçebilir mama veriyosanızda kolik maması verin bence bebiş de rahat eder. Conformil kolik için iyi