1meowmam Ya allah bildiği gibi yapsın çer çöp toplayıp gönderenmi dersin ,o soğukta o kıyamette topuklu ayakkabı yazlık kıyafetmi koyan dersin gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum allah ıslah etsin !!!!!!☹️😡
Fantaezi_leydiiiy 1meowmam gecelik koyan bile vardı Terbiyeisler ahlak yoksunları Allah sorar hesabını
Beraninannesii 1meowmam Terlikler abiyeler kullanılmış iç çamaşırları . Yazıklar olsun insanlıktan utandım . Allah bildiği gbi yapsın reziller. Kuldan utanmaniz yok anladikta Allah korkunuzda mi hiç yok .
1meowmam Dilruba_1 koyduklarının yanında o hafif kalır tanga koymuşlar ya allahın belaları ben utanıyorum onların yerine !
Ikicocukbiranne Arakdslar bunlar çok azınlık yapmayın öyle yardımlar gidiyor ki su tankerleri kuru gıdalar montlar bereler. Bu birkaç beyin özürlünün yaptıklarını paylasmayalim dünyanın dört bir yanından yardım gidiyor tırlarca ve milyonlarca para toplandı hala toplanıyor
Fantaezi_leydiiiy Ikicocukbiranne bu tür insnaları kınıyoruz ve inanamıyoruz böyle bir duurmda bunu yapacak bir insanoğlunu
1meowmam Ikicocukbiranne aynen öyle yardımı hakkıyla yapan o kadar iyi insan varki onlar sayesinde biraz moralimiz düzeliyor ,keşke bunlarda aramızda olmasaydı bir tane ıslak mendil bir peçete koymak varken dalga geçmek neden üzgünüm Rabbim hepsinin yardımcısı olsun…..
Eomeoni Bir ihtimal bu ürünlerdeprem için değil de önceden kermes vs için toplanmışsa ve yardım için incelenmeden direkt oraya gönderilmek istenmişse bu nedenle böyle alakasız ürünler çıkmıştır diye düşünmek istiyorum
Lavina 1meowmam kulanılmış iç çamaşırları koymuşlar abiye topuklu ayakkabı oradı düğün yerimi şaka gibi gercekten durup durup insan çıldıryor yazık günah