lceLady tugbac o kadar olur mu bilmiyorum ama o taraf aileleri cok kalabalık oluyor coluk cocuk cok 😭 her ne kdr kim varsa sağ cıkar inş
ikiCicek tugbac 12 kata 250 daire sığdırmışlar en az 500 kişi var dıyolar allahım bende okudum inşallah yanılırız ya allahım bir mucize olsun 😒😒
Poyrazin_annesii Hadii yaa 800 kişi 1 apartmanda nasıl olur ya. Rabbım yardımcımız olsun sağ sağlim kurtulurlar ınsallah😔 bızde psıkolojık olarak çöktük hem hamıleyım hemde 11 aylık bebgım var yanımda kımsem yok haber ızlıyrm ama elden bısey gelmıyor
gezgin_anne Ölü sayısı bile 7bini geçti hastane önü mezarlık olmuş benzin araç olmayınca cenazeler bile defnedile miyor Allah küçük yavruların yüzü suyu hürmetine yar ve yardımcıları olsun elden geldiğince yardım gidiyor ama nereye yetiyor yetmiyor belli değil
Poyrazin_annesii İskenderunda deniz şehre taşmış. Şehir su içinde denizle birleşmiş rabbım sen yardım et cok çaresiziz
gezgin_anne ikiCicek 12 kata 250 daire olsa her kata 20 daire düşer buda mantık dışı yani yalan haber demek ki