Baharat5561 Merhaba hanımlar 50 günlük bebeğim var gündüzleri 1 saatte bir 5 dakika meme emiyor geceleri ise uykuya veriyor kendini bir yada iki kere kalkabiliyor yaklaşık 4 saati buluyor kalkması 5 dk kadar emiyor uykuya dalıyor bu normal mi acaba
Elisaamm1612 Baharat5561 aynı merak içindeyiz bebeğim 53 günlük bugün akşam 9gibi süt gelmedi yada azdı sinirlendi almadı bende önceden sağdığım 80 ccyi verdim yetmedi 20 30 ccde mama içti. Yatış o yatış kalkalı 20 dk oldu anca uyandı yani bu çocuk 6saattir uyanmadı bi kere uyandı meme almadan geri uyudu uyandıramadımda şimdi yeni emiyor
Noriye Baharat5561 Evet normal ben o donemde hep uyaninca besledm ama kilosu gelisimi guzelse genelde uyandirmayin diyorlar uyuyarak da cok guzel buyuyor bebisler Allh bagislasin
Ayselmiros Baharat5561 yinede ¾ saati geçmesin çok küçük çünkü biz 3 ayı bitirene kadar 4 saati geçirmeden doyurdum sonra zaten kendisi acıkınca uyanır ama şuan acıkınca uyanmayabilir siz yinede en geç 4 saatte uyandırın kan şekerleri düşebilir
Noriye Elisaamm1612 cok azalmiyor aslinda 4 ay atagi ile sk uyanmalr cok basliyor bnm oglum 4 e kadar hep uyurdu 4 ay atagi bir geldi bir saatte bir kalkar oldu ama sana tavsiyem 5 ay bitince desteksiz uykuya basla
Baharat5561 Birde şöyle bi sorunum var bazen emerken ağlamaya başlıyor ve memeyi bırakıyor ilk basta sütüm hızlı geliyor diye sandım fakat ondan olmadığı kanısına vardım baska neden olabilir acaba
Elisaamm1612 Baharat5561 gaz geliyordur bendede fışkırıyo bazen rahatsız ediyo dedim ama doktor gaz geliyodur o an dedi bide şeyi farkettim kendimde bazende süt gelmiyor geliyor ama az geliyor ve bunada sinirlenip ağlıyo sağdığım sütü veriyorum biberonla o zaman iştahla alıyor
Elisaamm1612 Noriye ay ciddenmi bir umuttur yaşamak dedik ama herkesten duyuyorum bunu daha yeni başlıyor diye atakları aşıları diş çıkarmaları yenidoğan daha kolay sanırım yedir altını al gazını çıkar rahatla
Baharat5561 Benim bebeğim biberon almıyor kaşıkla denedim onu da geri veriyor mecbur bi şekilde emzirmeye calısıyorum araya 3 4 dk süre koyup sakinleşitirip tekrar emzirmeye calısıyorum bazen alıyor bazen almıyor
Elisaamm1612 Baharat5561 başka biberon denedinizmi lansinohtan benim kızım almadı amaaventi çok rahat alıyo