KumsalAda2 Arkadaşım doğum yaptı doktorlar dowsendorumundan şüphelenmiştir görünümünden dolayı tahlilleri temizmiş ama tekrar test yapmışlar 1 aya çıkcakmış sonucu bende duramadım sizce benziyor mu
keremsmomy KumsalAda2 bence benzemiyor gozlerı cekık gıbı ondan benzemıs olabılır umarım sonuclar da temız cıkar
Deletedmom_62 KumsalAda2 down sendromlu bebeklerin yüzü sanki büyümüş de küçülmüş gibi oluyor ben ilk resimde baya benzettim üzgünüm. İnslalah yanılıyorumdur
Bebegimm1 KumsalAda2 avuç içinde bi çızgi oluyormuş galıba tam net bilmiyorum ama öyle duymuştum bi araştırn derm inşallah sonuçları güzel çıkar
[silindi] KumsalAda2 görüntü olarak benziyor evet ama benzeyen sağlıklı çok çocuk var umarım değildir 🙏🙏
Mavis34 KumsalAda2 sanki benzerlik var gibi ama galiba şişlikleri tam gitmemiş görüntüsü değişir daha inşallah temiz çıkar tahlilide
AlyaMavi KumsalAda2 ayak bas KumsalAda2 bebek ilk fotoda oksijen seviyesi düştüğü icin morarmış down sendromu basık burun çekik gözler avuç içinde tek çizgi ayaklarında bas parmakla yanındaki parmak arası ayrık olur ..Down sendromu dünyanın en tatlı bebekleri hic üzülmesin arkadaşınız ..Sadece kalp defektleri yani kalp rahatsızlıkları oluyor .Arkadaşınız dua etsin solunum dısında Baska rahatsızlıklar Ameliyatlar gerekmesin ..
CanannnD KumsalAda2 avuç içinde simian çizgisi olur down sendromlularda yani bizdeki gibi 3 4 çizgi değil enine 1 çizgi bulunur oradan da bakabilirler
yamantosunannesi Bence sağlıklı bir bebek sadece çok şişlikleri var. Hangi bebek doğumdakiyle aynı ki hepsi çok değişiyor. Tahlilleri de temiz çıkmış zaten kromozoma da bakılmıştır diye düşünüyorum
Kuzeymomss KumsalAda2 Ben ilk fotoğrafta benzetemedim, hatta ilk fotoğraf benim oğlumun doğduğunda çekilen fotoğrafına çok benziyor. Ama ikinci fotoğrafta gözlerden benzettim gibi bende. Ama umarım güzel sonuçlar alırsınız