secretgiggle Hatay da olupta tanıdığı olan vinç kullanabilecek varmı. Şuanda 12 adet vinç kullanıma hazır fakat kullanacak operatör yok. İletişim Alper Çalık cep:05312504745 çeşitli platformlarda paylaşalım arkadaşlar.
1melek_annesiii secretgiggle instgramda paylaşıyorum hemen orda güzel bir kitlemiz var paylaşılacak tır
Deletedmom_68 secretgiggle Vinç operatörü bir abimizi aradı eşim hemen, arkadaşlarını arayacak geri dönüş yaparsa bilgi vereceğim. Numarayı yolladık
Deletedmom_68 Deletedmom_68 İstanbul ve Çanakkaleden 6 tane vinç operatörü yola çıkmış, yarın sabah ya da öğlen orada olacaklarmış. Verdiğiniz numara ile iletişime geçecekler🙏🏻
elizabeth secretgiggle vinç olsa kullanacak operatör yok, operatör olsa afad yetkilisi izin vermeden çalışamam diyor. Allahım yardım etsin. İnşallah kullanacak birileri çıkar.
Baharyagmurux secretgiggle eşim kırıkhanda şuan vinc kullaniyor afada yardim ediyor boşa düştugu an numaranizi verecegim arasın 🙏
Deletedmom_68 secretgiggle +Tüpraş’ta 24 adet vinç gönderecek bölgeye. Onları da kullanacak operatörler lazımmış eşim çalışıyor Tüpraş’ta mail attılar akşam🙏🏻 PeekaBoo_ Bu liste güncelse mail atalım geri
[silindi] Lütfen rönesans rezidans a devlet el atsın çok kişi var altında hataydaysanız tanıdıklara iletin