Dilruba_1 Bebeklerinize hangi labne peyniri veriyorsunuz ben Torku almıştım ama pınarı tavsiye ettiler genelde Biogurme diye bir marka de önerdiler kararsız kaldım Ve açıldıktan kaç gün sonra yenmemesi gerekiyor ?😊
Litfenama Dilruba_1 ben pınar aldım ama nedeni marka imajı tamamen. Ben 1 haftadır yediriyorum. Biter 1-2 güne. Yani süresi olup olmadığını da bilmiyordum açıkçası.
okuyor Dilruba_1 arkasına bakım tuz oranı 1in altında olmali. Pınar, içim, biogurme bunlarda tuz oranı 0.5 0.7 civarı
Dilruba_1 Noriye buzluğa koyulduğuna dair yorumlar da var koyanlarda varmış ama olabilir belki neden olmasın inciglms evde bunu yapan ya da kıvamını tutturabilen çok az kişi vardır herhalde bir de o kadar zamanım yok maalesef .. okuyor 7 aylığız ne kadar veriyorsunuz kaç kaşık ? Alya-Sena Litfenama
efeninannesi4207 Dilruba_1 canım bende dün aldım pınarınkini az önce verdim yedi 6 aylık ama kimide tuz verilmez dedi sonra arkasına baktım tuz varmış kararsız kaldım başka ne kullanılabilir
Dilruba_1 efeninannesi4207 tuz oranı en az olan Pınar olduğu için onu tavsiye ediyorlar bir de Migros’ta biogurme görmüştüm o da doğal içerikli sanırım onu alacağım ben de Valla ben çorbalarına bile bazen tuz atıyorum öyle daha çok seviyor diğer türlü yemiyor maalesef