MinelAskEla Arkadaşlar ahbap’a da yardım göndermek istiyorum hesap numarası atın bana bir sürü şey dolaştı yanliş yere atmak istemiyorum
Tubasahra MinelAskEla tr120006400000110211380059 ahbap derneği yazıyorsun adına Ben bu hesaba gonderdim.
Sedoa_ MinelAskEla haluk Levent’in paylaştığı doğru hesap ben iş Bankası’ndan gönderdim derneğin adı çıktı o yüzden sorun yok
Duyulurum MinelAskEla en iyisi Google’a yazıp Haluk Leventin Twitter ya da Instagram hesaplarına bakıp doğrudan öğrenmek.
Tubasahra senemmgncr Ee ona gönderilen paralar yardıma gitmicek mi yani.Kendisi de bu hesabı paylaşmış
LaMamaDellaCicala senemmgncr is ve vakif bankasi ayri ayri hesaplari var sanirsam bence dernehi arayip öğrenin
Tubasahra senemmgncr kim paylasmis yanlis oldugunu ben gormedim.İnsallah gonderilenler deprem yardimi icin kullanilir.
acimavi senemmgncr Tubasahra Hayır iş bankası yanlış değil. Bugün baktım haluk leventin twitter hesabında en başa sabitlemiş iş bankası hesap numarasını. Ben de ona gönderdim
Tubasahra senemmgncr Evet bunu paylasip silmis.Buda onun hesabiymista suan haluk leventin ve ahbabin sayfasin da is bankasi hesabi var.Hangisi acaba dogru olan benim de kafam karisti.İnsallah is bankasi da dogrudur cogunluk ona gondermis
senemmgncr Tubasahra bilmiyorum artık ikisindede ahbap derneği çıkıyor inşallah gider yardımlar ulaşır
Tubasahra senemmgncr Aynen vakifbankta onlarinmis.İsbankasina yatmasin deseler isbankasi hesabli paylasjmi da silerlerdi. .İnsallah en onemlisi o zaten bi nebze de olsa yaralarini sarabilmek amacimiz.Umarım destek olabilmisizdir.
Tubasahra acimavi Ben de hen gonderirken baktim hem bu posttan sonra arastirdim.İs bankasi paylasimi sabitli.Umarım bi nebze de olsa yaralarini sarabilmisizdir.🤲🤲