NilDua Kızlar çocuk doktoruna mı gidiyoruz radyolojşye mi nasıl oluyor ? Gebze Fatih devlet hastanesi bu arada
maysa-19 NilDua ilk çocuk doktoruna gittik o randevu aldin aşağı inip dedi.randevu aldık sanırım bebek 45 günlük olacak şekilde ona göre gün veriyorlar
whitechocolatemochaa kasimonbes hayır, önce cocuk doktoruna gitmesi gerekiyor yanlıs bilgilendirmeyelim
kasimonbes whitechocolatemochaa yani ben gitmedim once cocuk doktoruna direk radyolojiden randevu aldim cektiler o yuzden dedim 🌺 ( ozel hastane ) devlet hastanesi belki farklidir
maysa-19 NilDua randyoloji olayını şöyle anlatayım.muayene oldukya aşağıda ultrason çekilen yere inince ordaki görevli sekreter kontrol ediyor gün veriyor.yani MHRS den alınmıyor sekreter verdi
kasimonbes whitechocolatemochaa troidi icin devlete gitmistim o bolumde oyle once pediatri sonra endokrin ayri ayri randevu alinmasi gerekiyormus
whitechocolatemochaa kasimonbes devlette nereye gidilecekse önce cocuk doktoru sevk açıyor göz ve cildiye hariç hepsinde böyle 🌸
Eymen14 NilDua Normal rutin kontrolden sonra elinize bir kağıt veriyorlar onunla birlikte ultrasona gidiyorsunuz içeriye bebek diye söyleyince öncelik veriyorlar