Ysgl26 Arkadaşlar toplama merkezlerinde ekiplerde görevliyim.. kıyafet battaniye yorgan fazlasıyla gönderildi.. fakat bebek malzemelerine çok ihtiyaç var.mama bez biberon emzik bebek bisküvisi gibi şeyler..lütfen bunlara öncelik verelim
Beraninannesii Ysgl26 Mama bez kıyafet ıslak mendil gönderimi sağladık Allah’ın izniyle. Ağırlık olarak kavanoz mama ve kasık mamaya verdim belki formül mama için sıcak su ihtiyacı karşılanmaz diye.
Hamzaninannesi1411 Ysgl26 ilaç da çok ihtiyaç oluyormuş . Sargı bezleri yara bandı ağrı kesiciler kremler izotonik su serum fizyolojik vs bilginize ..
Cocolingo Üstte kalsın ben mama ve bez gönderdim imkan oldukça tekrar yollayacağım, aras ve yurtiçi kargo ücret almadan gönderim sağlıyor
Ysgl26 Hamzaninannesi1411 evet ilaç da gönderdik fazlasıyla.. ateş düşürücü şuruplar serum fiZyolojikler burun aspiratörleri..
zeynep321 Hanımlar açılmış bebek bezi var bebeğime küçüklmustu .bir de doğumdan kalan hasta bezi var o da açılmış içerinde 20_25 tane var onları da koysam mi açılmış olunca sıkıntı olur mu acaba
Cocolingo zeynep321 olmaz güzelce paketleyip koyun Allah hayrınızı kabul etsin kimseyi muhtaç bırakmasın