Hkshkshsk Depremde sağ kurtulan çocukları kaçırmaya başlamışlar Rabbim inşallah onlar tez zamanda göçüğün altına alsın Allah belalarını versin it köpekler lütfen herkesi uyarın ulaşabildiğimiz herkese söyleyin çocuklara sahip ciksinlar
ebz09 Hkshkshsk Allahim sen yardım et mahvoldum sabahtan beri elim ayağım titriyor anksiyete krizleri yaşıyorum Sen Yardım et Allahim
-_-hUysUzvetatlikadin senemmgncr benim yetkilinin paylaşımından okuduğum göçük altındaki yakınlarınızın bulunduğu binaların yanından ayrılmayın formalı yetkiler dışındaki yardım taleplerinde dikkatli olun diyeydi orada şuan kimbilir neler oluyor. 99 da sırf enkazdakilerin altınlarını almak için parmak kol kesenler oldu. Amacım galeyana getirmek kötü etkilemek değil ama hayatın acı gerçekleri çok üzülüyorum nolur hepimiz dua edelim
-_-hUysUzvetatlikadin Hkshkshsk 99 da da tırlarla gelenler oldu yağma yaptılar kaçırdılar şerefsizler Allah bin türlü belalarını versin. Allah çocukları bebekleri oradakileri korusun dua etmekten başka birşey gelmiyor
Jeanne -_-hUysUzvetatlikadin e bebek yağmalaniyor.. adam kamyon getirmiş bebek arabalarını yüklüyordu..
TheLatte serenia malesef sarışın olan bebeğin aileside paylaşım yapmış . Yıkılma tehlikesi olduğu için binadan askerler çıkarmış . Askere kadının biri ben akrabasıyım diyerek almış çocuğu haber alınamıyomuş .
serenia -_-hUysUzvetatlikadin youtube olsun tv olsun twitter olsun doğru bilgileri takip etmeye çalışıyorum hiç denk gelmedim Allah’m lütfen gerçek olmasin
oglumubeklerken Hkshkshsk Allah belalarını versin it sürüleri bi bitmedi ülkemizde ki kansız köpekler
[silindi] Momonlyn canım emin misin belki kaybolmuşlardır enkaz altında. Çünkü o dönem cesetlere ulaşamadıkları için üstünü kapatmışlar ölmüştürler diyerek
puskulinthehouse Hakaret diye kullandığımız köpekler itler bu şeytanlardan daha haysiyetli. En azından bizi kurtarıyorlar