Minnakelifim Paket makarna göndermek mantıklı mı sizce. Depremzedeler için yemek yapıp verirler diye düşündüm
Duyulurum Minnakelifim şu an için mantıklı değil. Hazır gıda gönderilmeli. 99 depreminde aylarca çadırlarda hayatlarını kurmuş insanlar bile yemek dağıtımından yararlanıyorlardi. O şartlarda yemek yapmak kolay değil. Şu an bu şartlarda yemek yapmak imkansız.
Meraklimama Minnakelifim ben 10 makarnam varsa 8 zini bulgur ,pirinç hiç acilmadik helvam vardı onu bile koydum orada şimdi bir nakarnaya ihtiyaç var . Olur elimizden bu geliyor durumunuz varsa koyun güzel anne 🥰
jlbyrr Minnakelifim Belediyeler ve okullar yardım alıyo canım bulunduğun ilçenin instsgarmında falan yayınlamışlardır belediye sitelerine bak yani
3310umbozuk Pişirme ihtiyacı olmayan şeyler daha mantıklı, kahvaltılık peynir zeytin helva ekmek vb veya paket süt meyve suyu bisküvi kek vs
Cocolingo Minnakelifim elinizde mevcutta varsa gönderin belediyeler temek dağıtıyor alırlar, mevcut değilde yeni alacaksanız hazır gıda almak daha mantıklı konserve büsküvi kolay bozulmayacak açınca tüketilebilecek yiyecekler
elizabeth Minnakelifim çadırları bile olmadığını düşünürsek konserve gıdalar, paketli yiyecekler daha mantıklı bence.
Derinsart Pişirilmesi gereken hicbisey olmaz evleri yıkıldı😑 en iyisi konserve direk açıp yiyebilcekleri türden olanlar