Buketcercell Gece de gündüzde bu şekilde 40 dakikadan fazla uyumuyor hep kıpır kıpır. 5 aylığız vaeöı benimle aynı durumu yaşayan ne yapmalıyız ☹️
RuzgarEdisMom Buketcercell gündüz benim oğlumda öyle kuş uykusu ufacık sesede uyanıyor gecede kıpır kıpır üzerimde yatıyor bu aralar o zaman deliksiz 3 saat uyuyor 🤭
Egelihayat Buketcercell 4 ay 8 gündür uyurmu diye umut ediyorum sinra, zalım geceleri kendime armağan edip susuyorum.
Buketcercell Masalserin2019 yaaa 😂😂 napıcaz gündüz yine tamam diyorum ama gece tam uykuya dalıcam uyanıyor 😱
Masalserin2019 Buketcercell biz gece hic uyumuyoruz diyebilirim. Eşimle nöbetleşe bakıyoruz bazen uyanıyor 2-3 saat uykusuz kalıyor :) geceleri biraz geç uyut ben öle deniyorum simdi bakalm :)
Buketcercell Masalserin2019 yine aynı 2de uyutuyorum bizimle birlikte uyusun uyanmasın uzun süre diye hiç bi değişiklik yok allah sabır versin bize. Arkadaşımın kızı 1 kere uyanıyormuş aynı aydalar çok özeniyorum 1 gece deliksiz uyusam yeter 😂
Ececavus Gündüz uykusu bizimde öyle Allah'a şükür gece rahat uyuyoruz sabah 5gibi uyanıp mana içiyor tekrar uyuyor
Elif_18 2 aylığız ve 2,3 gündür bizde oyleyiz en fazla yarım saat uyuyo doymuyodur belki diye mama verdim onu da almadi keyfide iyi niye boyle anlamadim gitti 🙄💁♀️🤦♀️
Buketcercell Elif_18 kollarını sarmayı denedinizmi öyle bı tık daha uzun uyuyo ama asla 1 saat olmuyor
Buketcercell Askmeyvesininannesi 10 dakika önce emdi uyudu şimdi yine çığlık çığlığa 😢 bi çaresi olmalı 🤢
Elif_18 Buketcercell denedim kundakta yaptım ama aynı gece de aynıydı bn uykuya dalmadan uyandı sabaha kadar en fazla 45 dakka uyudu 😴
Askmeyvesininannesi Buketcercell büyüyo :) belki kemikleri ağrıo büyüdüğünden bilmiyoz ki Sabret :) Oturur vaziyette yat yatakta olmazsa
Mucizebebek Buketcercell ne güzel 40 dk benm içn büyük bir süre canımm bennmkinin en fazla uyku süresi on dk😫 namaz kılmama izn veriyo şüükür🥳
Esrakubilay Kızlar benim oğlum gündüz 4 saat uyuyor ama gece bir türlü uyumuyor saat başı ayakta çok yoruluyorum
yms Buketcercell bennnn kurulu saat gıbı mamasını gece fazlalastm 120 yıodu 150 verıyorm2 saat uyuyo gece