Arlgiz Hipp mama kullanıyordum Malatya da deprem nedeniyle hipp bulamadım sma buldum ama bir sorun olur mu gaz vs ikisinin arasında çok fark var mı kullananlar yazabilir mi
cansueylul Arlgiz öncelikle geçmiş olsun iyisinizdir umarım 🌸 sma da kolay sindirilen bir mama sorun olacağını sanmıyorum
CafedeParis Arlgiz Dr. hiçbir mamanın diğer mamaya üstünlüğü yok içerikleri aynı oluyor demişti, içiniz rahat olsun.
Gryffindor Arlgiz Hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle. Afiyet olsun kuzucuğa ❤️ size de çok geçmiş olsun 😔
Arlgiz @"cansueylul teşekkür ederiz çok şükür iyiyiz ama merkezde ki evimiz hasar li eve giremiyoruz dışarı dayiz
DevrimciAnne Arlgiz canım imkanın varsa mama değişiminde kabızlık veya ishal olabilir duruma göre davranırsın kabızlık olursa bir çay kaşığı kadar zeytinyağ koyabilirsin mamasına
duruyekta Arlgiz Allah yardımcınız olsun inşallah. Sma kullanıyoruz,ne gaz ne de kaka problemi oldu. İnşallah sizde de öyle olur
Munure08 Rabbım yardımcınız olsun 🤲 içiniz rahat olsun tabi her bebek aynı değil ama bizde sorun olmadı hippten sma ya geçtiğimizde