acimavi 1kelebek1panda bazı dernekler kabul ediyor, temiz ve kullanılabilecek durumda olan 2. el kıyafetleri. Yardımı toplayan yer ile de ilgili biraz ama belediyelerde toplananlarda 2. el alınmıyor diye biliyorum ben de
1kelebek1panda Asenam16 etiketsiz olanları almıyolar dediler birsürü şey hazırladık bir kere giyilmiş hepsi ama almıyolar denildi kaldı öyle
Asenam16 1kelebek1panda ben yollanıyor biliyorum. 2. El olup olmadığına bakacak halleri yok insanların. Üşüyor insanlar. Niye almıyırlarmış.
1kelebek1panda Elmas16 okumadınız sanırım geri yollanan bir sürü kişi vardı ve etiketsiz almıyolar dendi
Elmas16 1kelebek1panda okumadım ama almayacak olsalar söylerlerdi verirken diye düşünüyorum. Belediyeye teslim ettik hijyen gerektiren ürünleri sıfır koyduk ama kıyafetler de bardı bir iki kere giyilmiş kalın kışlık montlar falan bişi demediler yani
acimavi 1kelebek1panda bilemiyorum belki facebooktan bulunduğunuz ilçeyle ilgili paylaşım bulabilirsiniz. Benim bir tanıdığım paylaşmış şimdi, bağlı oldukları cemaat 2. el kabul ediyormuş onun paylaşımını yapmış