Gurbettt34 Kızlar yardım için gıda kolisi hazırlayacağım içine meler koyulur detaylı bilgisi olan var mı?
HonKiPonKiDoNiNo Gurbettt34 Suan icin en mantiklisi hazir bardak corba, noodle ve konserve yiyecekler sanirim..
Minnakelifim Gurbettt34 zeytin ve üçgen peynir diğer peynir akabilir ama bu iyi olur. Çevremdekiler bunları koydu. Hazır çorba nodıl konserve yiyecekler ve bisküvi. Bebekler için cici bebe mama ve kavanoz mama. Hatta biberon da koyabilirsin
Minkpndam Bebekler için cicibebe süt kavanoz mama büyükler içinde hazır yiyecekler bisküvi vs Ben kızıma cici bebe ve süt aldım yanıma 6 tanede kavonoz mama aldım dünde yemek verildi olduğum köyde bizlere😢
Gurbettt34 Minkpndam Bende işte tam anlayamadım ondan sordum konserve yiyecekler mi alsam yokaa diyorum gönderilen yardım afada gidiyor onlara yemek yapmalık kuru gıda falan mı en çok lazım ama şimdi bu yazılanların hepsinden alıcam
Gurbettt34 Minkpndam İnanın dünden beri ağlamaktan içim çıktı başım çatlıyo ama bişey bile içip ağrımı dindirmeye utandım içmedim hepimizin yürekleri yandı Allah yar yardımcınız olsun🙏
Rozerinn Gurbettt34 konserveler hazır gıdalar bebekler için mamalar bebe bisküvileri biberon alabiliyosanız eğer ilaç bebek bezi hijyenik pedler zeytin üçgen peynir bayatlamayan paketli ekmekler var onları koyabilirsiniz
Gurbettt34 Kızlar Allah razı olsun çok yardımcı oldunuz aklıma gelmeyenler varmış daha iyi anladım ne koyacağımı hepsinden koyucam inşallah ilacına kadar🙏
Minkpndam 2kizbiroglan iyiyiz biz şuan çok şükür ben biraz perişanım don yok giyeceğim bugün gidcem merkeze almaya regliydim batmışım 😭
2kizbiroglan Minkpndam ya off çok üzüldüm keşke elimden birşey gelse dualarımız sizinle Rabb’im yardımcınız olsun inşallah 😭😢