Sevgi1 Kızlar bebeğim kabız olmuş fitil attık kaskati kaka yaptı az biraz ne yedircem kabızlık için ne iyi gelir yarın yesin 6 aylik bebek henüz
Tuba Sevgi1 yeni mi ek gidaya gectiniz? benim oglumda ek gidaya gectigimizde ilk ay öyleydi. cok normalmis bagirsaklar alismasi gerekiyormus. ben her gün erik veriyordum cok rahat yaptiriyor🙂
AyseM Sevgi1 canım bizde ek gıdaya ilk geçtiğimizde aynı sıkıntıları yaşadık. Fitil ver sıkıntı olmaz alışıyorlar zamanla. Sakın sıkma canını ve ek gıdayı kesme.
Masalserin2019 Sevgi1 kayısının suyunu verebilirsin meyve suyu gibi ben öle yapmıstım 2 güne düzelmişti
yasem Sevgi1 doktorum su vermeyi arttır dedi, suyuna az bişey limon da damlatabilirsin dedi, canı yanmasın diye anestol sürmemi söylemişti cok zorlandığında canı yanıp tutmasın iyice diye
Sevgi1 Tuba AyseM Valla bı ara kessem mi dedim her gün mu fitil vercem 4_5 günde bı yapıyor fitille ama bu kadar katı yapmamıştı hic ondan huzursuzluk da yapıyor bide heralde zor uyuttum
Tuba Sevgi1 yok kesme çok normal bir durum bağırsakları alışması gerek ve bu biraz zaman alır. kayısı erik verebilirsin yumuşatır ve bol su ver veya emzir
AyseM Sevgi1 canım bizimde öyleydi doktor fitil vermekten korkma fitille yapmayı öğrenecek demişti. Gün aşırı fitil verdim bir haftada toparladı şimdi çok şükür düzenli her gün yapıyor
Deletedmom0091 Sevgi1 canım sabah akşam 1 çay kaşığı keciboynuzu pekmezi düzenli ver suyuda ihmal etme gecmiş olsun
Clover Sevgi1 bi de de olmustu bol bol su icirin gun kuruaı erik kurusu kabak pırasa armut bagırsakları cok calıstırıyor. Muz elma kabız yapıyor
Deletedmom021 Sevgi1 1 çay kaşığı hakiki zeytinyağı ya içirin ya da ek gıdasına karıştırın rahatlatıyor mutlaka
Sevgi1 AyseM bazıları fitil alışkanlığı yapıyor verme sürekli demişti ondan zorda kalmayınca vermiyorum verim bakalım düzelir inşallah gün aşırı o zaman