Btl25 Kızlar 4 ay 17 günlğk oğlum 7900 kilosu ama doğduğunda zaten kilolu bi bebekti bi aydır çok az kilo aldı sürekli ağlıyo iki haftadır evolvia verdik sonrasında alerji yaptı şimdi aptamilin alerjik mamasına başlicam kilosu çok iyi diyolar ama sütüm yetmiyo gün içinde sürekli ağlıyo kafam karıltı vermesem mi bi ay daha
Palestinianbride Btl25 bence bu durumu doktorunuza danışın alerji mamasını siz kendi kafanıza göremi verdiniz
esraduran Palestinianbride o alerji mamasını zaten doktor raporla veriyor kendi kafasından başlayamaz ki
Btl25 Palestinianbride hayır doktor tavsiye etti önce aptamilin ha olanını o piyasada yokmuş şimdi prosyneo mamasını aldık daha başlamadım
esraduran O mamayı içirmen mümkün değil. O kadar acı o kadar kötü kokuyor ki. Ben denemiştim bebeğimde alerji var diye ama bir yudum bile içmedi. Aç olduğuna eminsen pirinç unu kullan ben öyle yaptım. Tabi doktor tavsiyesiyle kullandım. Zaten bebeklerin çoğunda 7. Aydan sonra alerji geçiyor sonra istediğin mamayı verirsin
Btl25 esraduran yaaa daha vermedim zaten zor bulduk mamayı aptamil prosyneo diye bi mama verirsem de günlük 60 cc versem yeter gece yatmadan önce inş tepki vermez vücudu
Btl25 esraduran valla doktor raporu falan istemediler doktorda rapor vermedi bize söyledi biz kendimiz bulup aldık
Palestinianbride esraduran ilginçmiş başka bir mama yerine pirinç unu tavsiye eden doktor ilk kez duyuyorum
esraduran Palestinianbride başka mama kullanamazdık çünkü alerjisi vardı. Aptamil pregomin as hariç hepsi kanlı isal yapıyordu. Ya çocuk aç kalacaktı ya da ek gıdaya başlayacaktık. Doktor pirinç unu tavsiye etti
esraduran Btl25 eğer süt alerjisiyse hepsinde yapar. O mamayı kendi imkanınla almana gerek yok. Doktor alerjisi var diyorsa rapor iste. O raporla eczanelerden ücretsiz alabilirsin
esraduran Btl25 sana çocuğun alerjisi var diyen doktora tekrar git ve alerji için rapor istiyorum mama için dersen çıkarırlar
esraduran Btl25 doktoruna danış bence. Pirinç unu ya da muhallebi tarzında birşeye izin verirse onu başlayabilirsin