Jadewinder Merhabalar anneler. Bebeğimin saçının arkasında bir açıklık var . Önceleri bana bıngıldak kısmında olduğu için normal gibi geldi ama şimdi gece gece aklıma takıldı. Yarın doktora soracağım ama fikri olan var mı ?
beybiliko Jadewinder aynısı benim kızımda da var, oradaki saçlar çok kısa ve sert durumda, sanırım sürekli kafa üstü yatmaktan oldu
kubramomm- Jadewinder merhaba çok normal bir durum bebeğimde de oldu saçlari dökülüyor çok kısa zamanda yerine yenileri gelicek merak etme önemsiz bir durum ❤️
teacherozlem Jadewinder korkmayın annesi hep yastığa değen kısım ilk dökülüyor daha sonra çıkacak yenisi diğer saçlar da dökülür muhtemelen
Mervekavves Jadewinder canım sürekli o yöne mi yatırıyorsun hep farklı yatırmak gerek sağ sol yüz üstü sırt üstü dönüşümlü olması gerek
Jadewinder beybiliko yazıda belirtmeyi unutmuşum bebeğim yaklaşık 4 aylık. Sizin kızınız ne kadarlık ? İnşallah dediğiniz gibi kafa üstü yatmaktandır başka bir şeyi olmasın da.
Jadewinder Mervekavves başının direk arka tarafında o boşluk. Bir sağa bir sola yatırmaya dikkat ediyorum ama uykuda hareketli olduğu için kafasını çok oynatıyor demek ki , çok sürtüyor da o yüzden mi dolmuyor acaba?
Mervekavves Jadewinder olabilir canım yatağa bakarsan sürekli saçları dökülüyor çarşafa yastığa anneyi tanıdıkça dökülür yüz üstü yattığında gaz çıkarır daha rahat uyur çocuklar öylede yatırabilirsin
Mervekavves Jadewinder rica ederim cnm bende iki tane var biri 2,5 biri 7 ikiside öyle rahat ediyordu saçları çıkar takma kafaya benim oğlanın o aylarda hiç yoktu şimdi maşallahı var ☺️