gulshen Boğulmak üzereyim o kadar can yavru anne baba kardeş yaa sabahtan beri çocuğumla hem oynatmaya çalışıyorum hem ağlıyorum nasıl olacak nasıl geçecek daralıyorum bana dua önerin hangi duayı okuyayım.Allahım sen yardım et
Busra_oz gulshen çok zor benimde içim daralıyor bebekleri çocukları görünce çok kötü oluyorum bi bebek gördüm enkazdan çıkmış şükür kendi bebeğime baktıkça ya bebeğimde öyle olursa allah korusun bizde enkazda kalırsak yaşarsakdiye çok korkuyorum hem korku hem üzüntü var içimde yemek bile yiyemedim
Hilal-95 gulshen aynen sizin gibyim dün geceden beri sıkıntılar vardı içimde bugun de ağlamakdan yüreğim ağrıdı gercekten göğüsüm kitlendi sanki allahım yardım etsin beterinden korusun nolur nasıl olur rabbım büyüktür
Annemm-123 gulshen sabahtan beri ağlıyorum içimde ateş var resmen boğazım düğüm düğüm . O çocukları çaresiz anne babaları görünce . Kızıma bakıp bakıp diyorum ya şuan biz öyle olsaydık kızımın yanında olamasaydım napardı tek başına diye kafayı yiyeceğim oradakiler napıyor bilmiyorum Allah yardımcıları olsun çok zor çok
ece_arel gulshen evde asla televizyon açmadım bu güne kadar bu gün asla kapamadım baka baka ağlıyorum hala bebeğim uyudu bende hala ağlıyorum psikolojim allak bullak oldu ki çorludayım sallanmadık Bİle içim acıyor içimmm
Mizmizmyrtle ece_arel Çorluda mısınız bende lüleburgazdayım büyük İstanbul depremini şuan kafamdan atamıyorum bu gece uyuyamayacağım sanırım sizde durumlar nasıl 🥺🥺
Birannisbirbebis gulshen aynı şekildeyim dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor o enkazdan çıkan yavrular titreyişleri anne deyişleri Allahım sen yardım et yaşatma bir daha 🤲🏼
elagozlu35 dün izmirde 3. 6 deprem oldu korktum bebegimle aileme gittim yalnız kalmym diye gece eve geldik dedim allahım şimdi olsa ne yaprz bu soğukta sabah böyle kara bi güne uyandık ah Rabbim sen yardım et türkiyeme yardım et 2316 ve hala ölenler var 😭😭😭😭
secretgiggle gulshen Sabahtan beri dışarıdaydım giremedim eve içim daralıyor rabbim korusun çok korkuyor herkes
ece_arel Mizmizmyrtle evet çorludayım büyük ihtimal Marmara depreminden sağ çıkamıycaz bir çoğumuz hep eski bina dolu Çorlu
gulshen Mizmizmyrtle Lüleburgaz da çok mu hissedildi ben 1,5 senedir Kırklareli nde yaşıyorum buradakiler İst depremini hissetmemişler
Mizmizmyrtle ece_arel burası da öyle 5 yıllık binada oturuyorum ilk ben girdim ama duvarlar kum gibi dökülüyor