Canselasr Merhaba anneler kızım 5 ay 19 günlük sabahtan beri gece de dahil uyumuyor ateşi 37.3 çıkıyor yada 36 çıkıyor genelde calpol verdim bugün 2 kere huysuz kafasında çok sıcaklık var ne olabilir?
Yusufhamza71 Canselasr 5 ay 4 gunluk oglum 1 haftadır perısanınz uyku yok sureklı aglama kucakta devamlı uyursa 15 dk ayagımda o sekılde ındrınce dırek uyanıyor baya şişmiş dış etlerı ama ne zaman cıkar blmıyorum
Canselasr Yusufhamza71 5 . Aya girdik gireli parmakları hep ağzında zaten bide göğsümü ıssırıyor bu ara diş etleri şişmi değil mi anlamıyorum da dün gece başladı ağlayarak uyanmaları saat başı bugün o kadar uykusuz kaldı ki anlamadım
Yusufhamza71 Canselasr ellerı 4. Aydan berı sureklı agzında benım oglumunda ama hıc bu kadar uykusuz kalmamıstı nasıl dayanıyor anlamadım bnde
biroglanannesii1 Canselasr 1 hafta için de çıktı canım 6 ayına bir kaç gün vardı erken çıkarttık biraz
Canselasr biroglanannesii1 bizimde 10 günümüz var ama huysuz ağlıyor diş mi yoksa mamasını değiştirdik ondan mı çözemedim