Aysenuremre Bebegim1- ayaklarının altını parmak uçlarınızla vurun üzerini çıkarın zıbınla emzirmeye çalışın yada elinizi hafif ıslatıp sırtına dokundurun
Bebegimm1 Bebegim1- üstünü soyun ıslak bez gezdirin topuklarına işaret parmagınızla sertce vurun bi şekilde uyandırın sarılıgı yükselmesin
Yamaninannesiiiiii Bebegim1- sarılık olunca uyanmıyorlar.Altını aç topuklarını ıslak bezle sil.Benim bebeğim de 44 günlük ben öyle yapmıştım.Emmesi lazım sıklıkla yoksa sarılığı artar
Yigitefeannesi Bebegim1- eşini yüzünü ıslak mendille silin, topuğunu gıdıklayın gerekirse biraz kıyafetlerini soyun sarılığı yükselmesin 💐
Aysenuremre Bebegim1- ben uymuştum 2 saatte bir alarm kurdum 2. Aya kadar şuan 2 aylık kendi aclık hissettiği zaman uyanıyo benim bebeğimde hep uyuyodu hatta neden uyuyo diye korkuyordum şimdi uyumuyo
Bebegim1- Yamaninannesiiiiii emince de güzel emiyor ve doktora gittik sarılık konusunda bir şey demedi
Yamaninannesiiiiii Bebegim1- 1 haftalık kontrolde bakılıyor sarılığa bizim öyle olmuştu yani test yaptılar