DurununAnnesi12 Halam eniştem enkazdan sağ cikamqdi henüz 3 aylık evli olan kuzenlerim enkazdan kurtulamadı yerin dibine cökmüşler kurtarma ekibi 1 ay sürer onları çıkarmamız demiş Allahim dayanamıyorum biri teyzemin kızı diğeri halamın oğlu ciğerim yanıyor
maniera DurununAnnesi12 Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun tez zamanda hayırlı haberler alırsınız inşallah bol bol dua ediyorum herkes için 😢🙏🏻
Annemm-123 DurununAnnesi12 canım ya çok üzüldüm Allah sabır versin Allahtan ümit kesilmez bi bakmışız hepsi bi gunde çıkar sağsalim inşallah 🙏🏻
Duyulurum DurununAnnesi12 basınız sağolsun. Bir ay ne demek ya :( inşallah dedikleri gibi olmaz. Daha çok ekiple daha fazla çalışmayla ulaşılır onlara da…
elizabeth DurununAnnesi12 ahh ne büyük acı. Başınız sağ olsun rabbim sabırlar versin mekanları cennet olsun inşallah.
Hale3400 DurununAnnesi12 Allah ım tüm Türkiye olarak içimiz parçalandı resmen öyle üzülüyorum ki kelimelerle tarifi yok bu acının hiç birini hayatımda görmediğim halde en yakınlarım vefat etmişcesine üzüldüm Allah ım kalanlara güç kuvvet sabır versin
incitomm DurununAnnesi12 öncelikle basınız sağolsun 😭🥺inşallah geri kalanlar sağ çıkar dualarımız onlarla cok dua edelim size çok sabır diliyorum 🙏