Kubrailkan Deprem çantası hazırlamak istiyorum ben ama kafam okadar durmuş durumda ki aklıma hiçbir şey gelmiyor anneler neler koydunuz bebeğiniz için 🥺 söz konusu evlatlar olunca iş çok değişiyor okadar tedirginim ki telefonu elime alır almaz gozyaslarimi tutamıyorum. 😔 Rabbim korusun 🙏🙏
Aslansmommm Kubrailkan Allah korusun gerek kalmasın ama tedbirli olmak lazım bende hazırladım sabah kalın battaniye peluş kalın bir tulum ıslak mendil bikaç ağız mendili bez kalın havlu çorap bir tane alt üst takım zıbın şimdilik bunları koydum aklıma geldikçe gerekli bişey koymayı düşünüyorum elimin altında tutuyorum çantayı
berkinannesi_ Kubrailkan bebeğime termosa sıcak su koydum mama biberon kıyafet çorap battaniye prima ıslak mendil önlük koydum
asrinhatasi Kubrailkan büyük termosa su koydum mama için, maması, biberonları, bez, ıslak mendil, kalın battaniyeler, yedek kıyafet ve çoraplar
Beraninannesii Kubrailkan Bez mama ıslak mendil kışlık kıyafetler zıbın çorap patik battaniye hırka yelek yedek biberon yedek kaşık kavanoz maması su yedek anahtar el feneri powerbank su bisküvi. Kendimiz için yine hırka çorap atıştırmalık kraker vs koydum
RuzgarMommys Bez ıslak mendil Calpol - Parol Su bebe bisküvisi Kazak pantolon atkı şapka Tulum polar üst çorap Battaniye Şimdilik koyduklarım :(
LaraCroft Ben büyük sırt çantama 1 litre su, 1-2 paket kuru gıda, battaniye, bez, ıslak mendil, yedek kıyafetler, el feneri, telefon şarjı için powerbank koydum🤷🏻♀️
Aslansmommm superrrmom benimki sadece anne sütüyle besleniyo şu an ondan ben koymadım aklıma gelmemiş yazmak koymak lazım kullananlar için mutlaka
menek16 Kubrailkan yedek kıyafet mama yedek biberon bez ıslak mendil peluş tulum (astronot tulumunu da çantanın üstüne koyucam artık) çorap battaniye su agız mendili şimdilik aklıma bunlar geldi eşimle kendim için de sadece üst koydum montlarımızı da çantaların yanına koymaya karar verdik normal de odaya asıyorduk
Poyrazin_annesii Alel acele koydum Battanıye Uyku tulumu Corap şapka Mama biberon Islak mendıl pecete Bez Su buskuvi Cüzdanım
Karpuzlu_lolipop Kubrailkan 3 battaniye 5 takım alt üst 2 tayt 8 çorap 3 eldiven 1 şapka 2 paket ıslak mendil 1 buçuk paket bebek bezi Burun aspiratöru Termos su Mama Pişik kremi Ağız mendili 1 ceket 1 yelek Emzik Ben öğlen ki artçı da dışarı attım kendimi . Gece bir çoğunu hazırlamıştım. Öğlen de sallaninca korkup dışarı çıktık kar kıyamet dışarı acayip soğuktu. Komşunun arabasında durdum biraz sonra eşimin ailesi yakındı oraya geldik gelirken de ekleyip böyle yaptım saydiklarimi bebek arabamızı da aldık dışarı çıkmamız gerekirse bebeğimi içine koyarım inşallah gerek kalmaz 🤲😓
Srpapatya Kubrailkan bir kat kıyafet battaniye bez ıslak mendil pişik kremi mama biberon ve ateş düşürücü koydum
Gulceninannesi25 Kubrailkan kalın eşofman zibin kqlin battaniye kazak külotlu çorap çorap patik hırka yelek bez ıslak mendil ateş düşürücü su koydum kendimiz içinde kuru yiyecek koydum birer yedek kıyafet çamaşır ağrı kesici makas çakmak kolonya peçete battaniye yaralandı pamuk batikon alkol eşim gelmedi gelince bunları arabaya koymayı düşünüyorum arabada evin yedek anahtarı var bebek arabası var maske var su var para kimlik aldım birde çantayı kapıya koydum
Sda16 Kubrailkan kiyafet vs dışında para ve ailemin telefonlarinin yazili olduğu Kağıt. Telaş ve korkudan numaralari unuturum diye.