Cansu08 tahira05 ben 4 saatte bir 150 veya 120 cc veriyorum. Şimdilerde kahvaltıya başakdık. Bir de öğlen uykusundan uyanınca yoğurt veriyorum.
BrcnBlgn tahira05 3 4saatte bi 150 cc 3aylikken ek gidaya basladik coklu alerjiye bagli beslenme reddi var zar zor yediriom kesinlikle gece beslenmesi yok sabah kasikla zar zor yediriorm aylik 200 gram alio snrm bozukk .d. 5800 falan kilosu en son
Kumsalada-fettahtoprak Smyrna_35 maşallah nazar değmesin çok güzel bir sorum olacaktı dış patlattım acaba
Sedayvaz35 Smyrna_35 masallah kilosu cok güzel kizim 5 ay 14 gunluk arada tartiya birlikte cikiyorum onunla 7 kiloydu bugun 6 kilo cikti.. bu ara cok hareketli emeklemeye calisiyor acaba ondan kilo vermis olabilir mi
Deletedmom109 tahira05 8 oluyor sanırım. Benim oğlum 2300 gram doğdu çok şükür ki iştahlı çıktı da toparladı. Şimdi hemşireler şaşırıyor 3300 doğmuştur yanlışın var filan diye 😂😂😂
Smyrna_35 Kumsalada-fettahtoprak yok henüz patlamadılar ama 1 aydır baya kasiniyo rahatsızız arada iştahsızlık oluyo ishal oluyo 😔
Smyrna_35 Sedayvaz35 olabilir artık kilo alımları yavaşlarmış doktorumuz oyle demişti ben de arada öyle yapıyorum birlikte tartılıyoruz 😂
Deletedmom109 tahira05 gün dediğimiz sabah altıdan diğer sabah altıya 24 saatse evet 😂 geceleri de 3 saatte bir kalkıyoruz.
Kzy3 Biz de 5 ay 8 günlüğüz 8 kg yuz meme + mama gidiyoruz ama süt az gündüzleri çok emmiyor ztn , mama 90 cc 3 saatte bir verıyodum , geceleride 120 cc ama artık gündüzleri 2,2.30 saatte acıkıyo, oyüzden 120 yapıcam , doktor 90 la devam et desede