Balkupum2505 Sahrabalam bende böyle düşündüm hazirladim kapinin önüne koydum şuan ama o korku panik cocuk derken cantayi almam imkansiz gibi bisey
_Asilin_Annesi_ Sahrabalam her türlü hazırlık çok mantıklı özellikle hepimiz cocukluyuz çocukların konforu için birşeyler yapmak lazım. Ben de ufak bir bavul hazırlayacağım Allah herkesin yardımcısı olsun
Ikrazumra19 Sahrabalam ben de kapiya koydum montlari filan da koydum ne alabilirsem cocuklarla alirim Allah yardimcimiz olsun
Woman35 Yani pek mantıklı gelmiyo bana dışarı çıktıkran sonra binalardan uzaklaşmak lazım arabadan almayla oyalanmayın bence hemen dış kapının önünde dursun çanta
EndlessLove_ Balkupum2505 maalesef +1 saniyelik bi olay evladımı alıp güvenli alana geçene kadar çantayı düşünemem büyük ihtimalle
Balbademim3 Sahrabalam bende hazırlıcam nolur nolmaz 🥺 bize olmasa evde çocuk var hava buz nasıl durulur, rabbim esirgesin inşallah yaşamayız ama doğal afet ne zaman geleceği belli değil
Aysegul93 Sahrabalam birazdan inip arabaya bırakmam bende çocuk için koydum hep araba binalardan uzakta güvenli yerde
Noname21 Sahrabalam bana mantıklı gelmiyor enkaz altında kalsan ulaşamazsın Allah korusun Çıksan çocuğumu taşıyacaksın çantayı mı Ama ben söyle birşey yaptım kol çantam var normal de de kullandığım kızım için bir kıyafet iki bez birde para koydum