Minkpndam Burdaki arkadaşlar hepiniz hakkınzı helal edin ben artık kurtulacağımızı düşünmüyorum Bu sefer eşim evde yoktu nasıl koştum binadan ayaklarım tutmuyordu üst katımda bi adam yardım etti bana😭 Dışarı bi çıktım yerler yarılmış çıktığım bina hep çatlamış yıkım yok galiba şuan ama tekrar bekleniyor deprem😭
Beraninannesii Minkpndam Evlere girmeyin rabbim yardımcınız olsun imkanı olupta batıya gelebilen olursa evimde ağırlamak isterim . Çok çok geçmiş olsun rabbim sizi koeusun dualarımız sizinle
Actombo Artçılar bitene kadar lütfen evinize girmeyin. Binalardan uzak durun. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Hemsirebianne15 Minkpndam bizde urfadayız burasıda yerle bir oldu evlerden uzaklaşın toplanma alanlarına gidin 😭
Aredc Minkpndam lütfen evlerinize gitmeyin çok zor çok soğuk ama sabır lütfen güvenli kapalı biryer bulabilirseniz oraya sığınin çok uzağız elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum dualarımız sizinle rabbim sabrinizi bol versin çok üzgünüm çok , sizleri hepinizi çok seviyoruz Allah’ım ummadiginiz yerlerden kapı açsın hepinize, sağ salim atlatin inşallah 😭
Ndksdnks Minkpndam sakin ol hepimiz böyle telaş icinde olursak yardıma ihtiyacı olanlara kim yardım etcek arkadaşlar tamam cok zor bir an ama sakin olun
oglumubeklerken Minkpndam girme eve yavrum, evde olmak bebeğin için daha tehlikeli. Rabbim yardımcınız olsun, çocuklarınızı sizlere sizleri çocuklarınıza bağışlasın, mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine 🤲 dualarımız sizinle, yardımlar bir an önce ulaşır inşallah.
Saafie Minkpndam Canım çok geçmiş olsun Rabbim korusun sizleri 😢 elimizden hiçbirsey gelmiyor Allah’ım bu nasıl bir çaresizlik