Momonlyn Sakarya’dayım az önce bir artçı oldu AVM’ler boşaltılıyor 😔 Günlerdir küçük küçük sallanıyoruz batıda beklerken doğu tarafında oldu 😔 bu soğuk havalarda çok çok üzgünüm Allah’ım herkesin yardımcısı olsun, herkes Allah’a emanet olsun 🙏🏻🥀
agacsizkoala Momonlyn Allah herkesin yardımcısı olsun ülkece çok zor bir durum televizyona baktıkça ağlıyorum nasıl bi felaket bu böyle
Umutveannesi Momonlyn Sakaryada artçı olduğu açıklanmadı Kandilli tarafından. Diğer depremler sakaryadan hissedilir mi bilemedim. Bir sürü yalan haber yapılıyor Sakarya sallanıyor diye. Hangi avm boşaltılıyor acaba bana pek inandırıcı gelmedi. Yani sadece duydunuz mu yaşadınız mı onu sormak istedim yanlış anlaşılma olmasın
Momonlyn agacsizkoala Bende öyle sadece bu uygulamaya giriyorum İnstagrama falan bile girmek istemiyorum 😒
Momonlyn Umutveannesi Demek istediğinizi niyetinizi anlamadım bu konu üzerinde neden yalan söylensin?
Umutveannesi Momonlyn bende Sakaryalıyım sürekli Sakarya sallanıyor haberleri yapılıyor, yalan haberler dolanıyor o amaçla sordum. Yaşadınız mı yoksa sadece duydunuz mu diye