Sukrandemirall Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize geçmiş olsun rabbim zorda kalanlara yardım etsin inşallah. Bir sorum olacak ben sosyal yardıma başvurdum Türkiye aile destekleri programına geçen ay başvuru yaptım bu ay çıkmış ücret 2900 yazıyor bi kerelik mi bu https://www.hizliresim.com/qiylu2z
iki_prens_annesi Sukrandemirall aile destek pakedi her ay veriliyoda 2900 tl yi cozemedm niye o jadar cokki
AselinAnnesiiiiiiiii Sukrandemirall bize şimdi baktım 1200 yatmış acaba siz toplam her ay yatan paranın toplamına mı baktınız?
Yagruz06 Bir sene boyunca veriyorlar da neden bukadr fazla ki en fazla 1700 lira veriyorlar ilk defa duydum bukadr çok
Sukrandemirall akguliste bilmiyorum Aralık ayında başvurdum. Bugün girdim baktım böyle gözüküyordu bende anlamadığım için sordum 1 kereye mi mahsus acaba yoksa başvuru yaptığın aydan itibaren birikeni veriyorlar mı bilemedim
Oylebirii Sukrandemirall eşiniz yokmu yada cezaevindemi bu aile destek paketi değil çocuğun babasıyla ayriysa yada rahmetli olmuşsa olabilir
Sukrandemirall Oylebirii babasıyla boşandık evet ama Türkiye aile destek programı yazıyor başvurduğumda o ve başvuru durumu devam ediyor yazıyor
marscicegi Sukrandemirall muhtemelen geçen ay da çıktı iki ayı falan verdiler sanırım Sanki 1450 lira alacakmissinizda 2 ayı birleştirip vermisler gibi duruyor başvurunuz daha öncesinde kabul edilmiş geç ffketmis olabilirmisiniz
caniminikizleri Sukrandemirall toplu para olarak yatmış size o yüzden miktar bu kadar yazıyor diğer aya tam olarak net ne kadar alacağınız yazar bu miktar sadece bir kerelik zaten şimdiden güle güle harcayın