AlparslanS Merhaba anneler bebeğim 35 hafta 2400 doğdu 2 hafta küvözde kaldı.Geç prematüre olarak geçiyor. Hem 1 ay erken doğdu hemde küvözde kalınca beslenme büyüme geç kalındı.Prematüre bebekler boy ve kiloları kendi aylarına göre ne zaman yetişiyor.
Mys01-01 AlparslanS canım ben ılk bebegım 34 H dogdu 6 ayda kilo katladı one bıle geçti simdi ıkız 30 H doğum yaptım 68 günlükler bırı küvezde 3 kilo bırı yanımda 3.200 bıraz geç olacak gibi
livanurvealpinannesi61 AlparslanS bebekten bebeğe değişir canım benim oğlum 2400 gr doğdu 4 aylıkken 7500 kg yakındı doktor gelişimi çok iyi demişti.
Kumpr AlparslanS 34 haftalık doğdu ikizlerim. Kızım 2450 oğlum 3030 gr doğdular. Küveze girmediler şuan 9 aylıklar kiloları 10.700 civarı ikisinin de gelişimi normaldi
Gltnesi AlparslanS kızım 36. Haftada 2 kg doğdu şuan dört aylık 6 kilo oldu her ay düzenli kilosunu aldı hiç endişe etme
sb- livanurvealpinannesi61 kaç haftalık doğmuştu ve 4 aylık dediğiniz doğumuna göre mi yoksa düzeltilmiş yaşı mı acaba
Tuba-25 Haftada 2.700 doğdu kızım küveze girmedi 1. Ay kontrolümüzde ayına göre fazla kilo almış dedi doktor 😀 hiç takılma kilosuna hemen toparlanıyor şimdi kocaman yanakları olan tontiş bir kızım var
livanurvealpinannesi61 sb- 36 haftalık doğdu. Bizim doktorumuz doğumdan itibaren hesapladı. Ama düzeltmiş olarak 3 aylıkken 7500 kg dı
ArasAslanannesi Gltnesi ilk ay kaç kilo almıştı acaba bebeğiniz benimde oğlum 14 günlük 2370 doğdu 200 gram şişlikler gidince verdi şuan 2400 ve ben az almış diye çok üzülüyorum
Gltnesi ArasAslanannesi üzülmeyin bebeğinizi sık sık emzirin he rbenegin gelişimi aynı değil bebeğimin boy ve kilosu üç aylık bebek gelisiminde seyrediyor ama şuan dört aylık herkes zayıf diyor ama herkesin göz ardı ettiği şey kızım hem erken dogdu hem iki kilo doğdu her ay düzenli bir kilo aldi
ArasAslanannesi Gltnesi teşekkür ederim benim bebegimi anne karninda kilo almıyor diye 37 de aldı doktorum dışarıda kilo alsın diye doğalı 14 gün oldu ve aldığı toplam gram 230 gram ve kilo almamış gibi çok kafama takıyorum umarım alır kilo 😐 sağlıkla büyüsün bebeğiniz 🙏🏻
Srpapatya AlparslanS küvezde kalma sürelerine göre degisiyo bence küvezde kalan bebek daha az gelisiyo benim kızımın baya sıkıntısı vardı 34+0 da 2 kilo 48 cm doğdu 48 gün kaldı şu an 5 aylik 5.5 kilo
Tugceonrdml_ AlparslanS bizimde 35 haftalık 1800 gram 40 gün kuvozde kaldı suaan düzeltilmiş yaşı 2 aylık 5.300 kg doktorum güzel bakım ile 6 aylıkken bile yasitlarini geçen bebekler var demişti ama normal olarak 1 yaşında yakalıyormus gelişim olarak .