MirzaAta 45 günlük bebeğim akşam 10 dan belli ağlıyor ilk defa bu kadar ağladı sanki canı yanıyor ama bilemiyorum neresi ağrıyor. Meme emmiyor. Sort üstü yatirdiğımda iki ayağını kendine doğru çekiyor ve bas bas bağırıyor 😔😔 şımdı nane çayı yaptım icirdim. Gazını çıkarttım fitil verdim ve gaz damlası verdim başka ne yapabilirim. Eşimde şehir dışında evde tek başima aglicam sinirden bu çocuk neden ağlıyor b😔
Alpella MirzaAta beyaz gürültü aç belki dinler. Bir de nas felak oku. Kucağına yatır şşş diyerek ayakta gezdir. Umarım sakinleşir yavrucak 🤲
sarem55 MirzaAta ay canım benim sakın stres yapma cocuga yansıyo emin ol. al kucağina kulagina yakin pis pis de surekli. öp sev . biraz dolas ebde oyle.. surekli pis pis de kulagina . ben en son care bunu yapiyodum. sakinlesince guzel dualari oku . faydasini gorceksin insallah. 😊
Balannesi MirzaAta Gaz sancısı anlattığınız sancı😔 Ayakta emzirirken kucagınızda bi yandan sallayın bize en iyi o geliyordu
Fehimesaglar Karnına ılık havlu bez tarzı bişey koyarsan rahatlar gaz sancısı çekiyosa çok sıcak olmasın tabi daha rahat yapmasını sağlar benim oğlumda çok işe yarıyodu
Ertugrulunannesi evde calpol varsa bi cay kaşığı ver rahatlasn yavrucak biraz sakinleyince karnına masaj yap gaz sancısı cekiyor olmalı kucagna al tuvalet pozisyonda hemen aglamayı keser gaz ckartmaya calsr tuvaletni yapar dene bakalm
Tuba8406 Ertugrulunannesi calpolu ateş olmadan önermiyorlar ayrıca 45 günlük 2 ay altı bebeklerde iyi değil carpol. Ki bu bebek gaz sancısı çekiyor sanki.
deletedmom2200 MirzaAta nane çayı mı ? Emziriyorsanız daha bir aylık bebeğe neden su veriyorsunuz hatta nane 😩
tubaacr Daha 45 günlük bebege nane çayı mi içirdiniz 😒😒😒 anlattiginiz sıkıntılar gaz veya kabizlik durumunda olabilecek durumlar doktoralı götürmenizi tavsiye ederim
deletedmom2200 MirzaAta sizin yaşadıklarınızın aynısını hatta belki fazlasını yaşıyoruz doktora gidin size gerekli damla önerir ama ne olur ya küçücük bebeğe nane,kimyon, rezene vs vermeyin 3 aya düzene girecek zaten bağırsakları halen gelişiyor daha minicik