Kasendem Çocuğum 3.50 de uyandı ve asla uyumadı sürekli bağrış çağrış Ankaradayım ama hissedildi deprem bebekler depremi önceden hissediyorlar mı acaba içim bir tuhaf oldu herkese geçmil olsun
Elif-Liya Kasendem Erzincan. İyi hissettik Allah beterinden korusun Maraşta olan arkadaşlar iyi misiniz
Nsr123 Kasendem aynı durumdayim esim görevde evde kızımla tekim kızım ağlayarak uyandı bende uyandım baktım sallanıyorum mutfaktaki cezve sesleri odama geliyordu hala korkuyorum
Azli Babybus_ ya samsundayız yemınle Benımde kızım bu gece hiç durmadı ama nasıl sallandı avizeler kapılar kendı kendine kapandı Sımdı uyudu daha
Kasendem Azli piskolojim bozuldu çocuk yarım saat önce uyudu daha yeni ama korkumdan çocupu beşiğe koyamıyorım sardım sıkı sıkı
Mihrimahveannesi Kayseri de baya hissedildi uzun uzun sallandık. Rabbim beterinden korusun inşallah 🤲🏻
MeteYmen_Annesi Bitlis tatvandayım öyle bi sallandık ki anlatamam ikizlerimi nasıl tuttuğumu bilmiyorum eşimi nasıl kaldırdıgımı
circirbocegi Kasendem bende ankaradaym hissetmedim cok gecmis olsun valla Allahım yar ve yardımcıları olsun