Hasretela Erkenden bıngıldagı kapanan varmı arkadaşlar acaba kaçıncı ayda kapandı erkenden kapandıysa bı sorun olan oldu mu
Hasretela Sumyra 4 aylık suanda doktora gıttık tam kapanmamış ama kapanıyor dedı doktor cok korkuyorum
Mecbure12 Hasretela korkmayın annesi benim kızımin ki 2 aylıkken kapanmıştı doktor her ay kafasının gelişimine baktı şükür kafası düzenli büyüdüğü için bı sıkıntı olmayacağını söyledi
Olimbonii Hasretela 4 ay 14 günlüğüz bizimde kapanmaya yaklasmis açıklık var ama az doktorum kapanamasi önemli degil dedi her ay kontril edecez eger 1 cm buyuyosa sıkıntı olmuyormus ins sıkıntı yasamayiz
Hasretela Mecbure12 içimi rahatlattınız doktorlar oyle bir konuşuyor kı varya ınsan ıster ıstemez panık oluyor yA
nisanuruzun Bebeğim 5 aylık şuan 1 ay öncesinden bıngıldağı kapandı korkulacak bir şey yok her ay kafa ölçümü yapıyor doktor gelişimine daha detaylı bakıyor bu ay vitamin ve hormon testi yaptı hiçbirinde bi sorun çıkmadı yani her şey çok güzel ilerliyor
Hasretela nisanuruzun o zaman aynı dönemde kapandı gıbı bir sey olacak benımkı de kapanıyor mus ınsan kafaya takıyor
Mecbure12 Hasretela yani onlar prosedür gereği konusuyo siz takmayın şuan kızım 2 yaşında cok şükür Allah’a bı sıkıntı yok yalnızca her ay takibini yaptırın ölçtürün gelişimi nasıl die zaten en erken 2 aylık kapanabilir dio araştırdıgin zaman benim kızımin bingildagi sertti doğdu doğalı
Hasretela Olimbonii Ya kapalı dogan bebekler bıle varmıs aslında bence cocuk gelısımını tamamlıyor ınsanı korkuluyorlar ya
Olimbonii Hasretela doktorum takip edecez korkulcak bisey yok dedi kapanmasi onemli degil her ay 1 cm buyume varsa hiç sıkıntı olmuyomus yeterki sabit kalmasın buyusun