laisa merhaba bebeğimle gün içinde konuşmak gülüşmek dışında sadece müzik açarak kucağımda dans ediyorum yarım saat kadar. uyanık olduğu vakitlerde öyle boş havaya bakmasını istemedim ve oyun halısına yerleştirdim. şuan karşımda bakıyor ses duyuyor ayak sallıyor ama bunu günde ne kadar yapmalıyım kaç saat ve kaç kere oynamalıyız bilmiyorum
SumeyraErva laisa oyun halisi kullanmaya basladim daaha ama uyanik oldugu surece dediginiz gibi sarki dans gibi seyler yapoyorum hergun mutlaka banyo ve sonrasi da masaj yapiyorum uyanik oldugu surece hep onunla konusma ve oynama icerisindeyim
bustek laisa oyun halısı hangisini aldınız acaba benim oğlumda iki aylık oyun halısı alacağım seçenekleri daraltmaya çalışıyorum 😊😊
missmama laisa dans ediyorum, konuşuyorum. Şarkı söylüyorum elimden geldiğince 😂 kurdele verdim tutamıyor ama ben oynayınca tepki veriyor. Kırmızı diye herhalde :)
laisa bustek eşim bimden almıştı doğmadan önce almıştık bi ara kova falan da gelmişti o zaman almıştı sanırım 7-8 ay önceydi.
celine61- Bende aynı şekilde 2 aylık ana kucağında bir bir bucuk saat duruyor sonra sıkılıyor. Halıya da o sıkılana kadar koymayı düşünüyorum