Leylademir Bebegimi iki aylik dilinin ustu hafif beyaz doktora soyledim bir cay kasigi karbonati bir cay bardagi ilik suya kat beklet gazli bezle agzini etrafini temizle basina gelen anneler var mi ne onerirler?
[silindi] Leylademir pamukcuk olmus benjm bebegım de de var mikostatın kullanıyoruz damla hemen gecıyor
Nesli1985 Leylademir bizimde vardi doktorumuz ayni sekilde temizle dedi yaptim geçti cok sukur ilerlerse kotu oluyormuş.
[silindi] Leylademir yani bazen Emdıkten sonrada oluyor bir saat filan ama doktor demedi pamukcuk filan bana oyle demıstı
Leylademir [silindi] Bilmyrm bazen fazla gibi ozellikle kustuktan sonra bazen de hic yok gibi cok hafif ben ondan kararsz kaldm zaten ama bugun dilinin yan tarafini gordum orasi fazla beyAzdi
Eyg0 Zamanla o beyazlık çoğalıyor bende karbonatlı su ve gazlı bezle temizliyorum çoğalınca damağına kadar yayılıyor bir an önce temizleseniz iyi olur. Bize doktor mikostatin damla vermişti öncesinde karbonatlı su ile temizle demişti.
Deletedmom019 Leylademir pamukcuk olmuş bebiiiş önlemini al dediği gibi doktorun karbonatlı suyu yap korkma biraz diline bastır sorun olmaz canım. Cok az da su ver su verince 2 güne gecicek görürsün. Çok geçmiş olsn
Sevde_Defne Leylademir ne kadar doğru bilmiyorum ama bizim oralarda derler çok sıcak içmeyin çocuğun ağzı yanar Direk süte geçiyor diye..
Eda0908 Dilinin üst kısmında ki pamukçuk mu oluyor 🤔 yoksa süt emdiği için kalıntılar mı bizde de var sadece dilinin üst kısmı
Leylademir Eda0908 benmde oyle ama o kalinti gecmiyor neden gecmiyor o zaman hatta kusunca daha beyaz oluyor karbonatli suyu yaptm yakar diye dusundum ama yakmadi inslh gecer surekli dilini disari cikaryr benmkisi
Eda0908 Leylademir netten baktım da meme reddi meme emerken ağlama oluyomuş ayrıca yanak içlerinde de oluyomuş pamukçuk var mı bu belirtiler.? Bende Dr a götüreyim en iyisi
Leylademir Eda0908 yok belirtilerin hcbiri yok ama cevirebilir diye karbonatli suyla temizle dedi doktor