Biroglanannesi Kızlar annelikte iyiki almışım dedikleriniz neler ? Benim Güvenlik kamerası,banyo oturağı,özellikle erkek bebekler için alt açma bezleri😂 Aklıma gelenler bunlar😊 Sizin neler var ?
MinikPandam_ Biroglanannesi bebek termosu, reflü yastığı, polar pijama takımları, sudocrem, dönence. İki etapta aklıma gelenler bunlar.
Merov Biroglanannesi bolca kundak almıştım 7 8 tane iyi ki almışım ve zıbın çok almıştım çok cabuk kirleniyor
Papatya5801 Biroglanannesi banyo oturağı kaç aydan itibaren kullandınız acaba ve evin içinde de kullanılır mı oyun oynarken
tospikannesiiii [silindi] belki yatakla ilgili Bi sorun vardır yani beşiğin yatağında belki rahat değildir
okuyor Biroglanannesi kameralı telsiz, tek kullanımlık alt açma örtüsü, mama sandalyesine de örtülen emzirme önlüğü, badger nemlendirici, katlanır küvet ve filesi ilk aklima gelenler bunlar
tospikannesiiii Biroglanannesi katlanabilen banyo koca seti. Kamera. Park beşik. Ve fazla almadığım kıyafetler 🤣 aklıma gelenler bunlar
Caglaa94 Bebek bakım çantası, tek kullanımlık alt açma örtüsü, piyanolu oyun halısı, sterilizatör ve en önemlisi ana kucağı 🤩
Ballrengiii Philips avent gogus kalkani, gogus pedi yerine kullanıyorum super memnunum, bebegin kolik olduğu için hiçbir şey anlamadım ne seviyor ne sevmiyor neyi kullandim jdsjjdjd
Stella_0 Biroglanannesi Emzirme yastığı kesinlikle o kadar iyi geliyor ki bana anlatamam. Bazen kızımı yüz üstü de koyuyorum çok seviyor. Uyku tulumu üzeri açıldı mı derdi olmuyor.
Kizimkizimm Farkli bisey soyleyeyim 2 yasinda kizim. Grintuss şurup 😅 oksurugunu bir türlü kesememistik cok iyi geldi dogalmis bide aklinizda olsun
Elmsnghn Benim alışverişim ceyizime dayanıyor 😂😂 iyiki black out perde almışım. Gece en erken 1.30 2 de uyuyan bebeğimi sabahları uyandirmiyo😂😂 gündüz uykumuz zaten yok bari sabahlar ne kadar uyursa kar kardır 😂😂😂