TulayMom Kızım yatmadan corba falan yiyor ama uyuduktan sonra sıklıkla uyanıyor anne sütü de alıyor gece uyanınc ama sanırım doymuyo çok uyanıyor bende ya sade süt veya cici bebe ile süt vermek istiyorum Süt verme diyende çok napabilirim
Suleyy TulayMom süt verme tok tutan gece mamalarından yap yedir ama emmek için uyanıyosa sçlıktan değilde alışkanlıktanda olabilir
Tugcesilam TulayMom bence aclık degildşr kızım 13 aylıkken mamayı tamamen kesmiştşm ek gıda yiyordu uyutmadan 1 saat önce akşam yemegini yer yatardı sizin bebiş memeye alıştıgı icin alışkanlık olmuş bnce cok kücük süt vermeyin birde uyumasına az zamn varken yemk yediriyorsanız rahatsız edebilir
SOY1986 İlk oğluma aptamil mama veriyordum. Doyuyordu zaten emmiyordu. 6 aylık bıraktık memeyi. Öyle mama bakabilirsiniz
TulayMom Sumshn Evet napcam bilmiyorum bana kalsa emzirmeyi kesmek istiyorum ama eşim istemiyor 2 yaş takmış durumda 🤦
TulayMom SOY1986 İnan çok zor ya napcam bilmiyorum süt vb bişeyler verim diyorum normalde biberonda süt meyve suyu tatları geldimmi içmiyo sadece su içiyor biberondan dün gece süt denedim içti
SOY1986 TulayMom uyku sürekli bölününce insanın tahammülü de azalıyor. Bu gece 20 dk uyudum. Şu an saat 05:24. O kadar yorgunum ki anlatamam. Çocuk uyumadı