Abdisumeyye Kızlar oğlum 4 yaşında krese gidiyor öğretmeni bikac kişide bit görüldü bakin dediydi bit şampuanı aldım minik minik sirke var başına gelen var mi kaç gunde gecer 😐😐
Birbebetoannesi Abdisumeyye saçını kestirmek en güzeli , bir de yastık kılıfını sık yıkayın yumurtalarını bırakıyorlarmış
AlinaEmreHan1 Abdisumeyye merhaba Benim oğluma da abimin kızlarından bulaşmıştı, hiç yok edemedim , en son saçlarını kısaya vurdum traş makineyle , sıfıra değil çok kısaya, kendim yaptım 🙈😂 öyle kurtulduk anca
Birbebetoannesi Abdisumeyye Bir kaba biraz elma sirkesi döküp pamukla ıslatın 30 dk kadar dursun o da etki ediyor , ablamın oğlu da yakın zamanda olmuştu o söylemişti bir de bit tarağı almışlar. Şampuanla saçını da kestirdik gitti diyordu
AlinaEmreHan1 Abdisumeyye olabilir Benimkinin saçları gürdü o yüzden hiç uğraşmadan kestim şimdi uzadı gerçi 😆
Abdisumeyye Birbebetoannesi pamukla islatip nerde duracak sirkeli pamuk bnde saçına sürülüyor diye okumuştum inşallah bizdende gider Canim
3erkeklihayat Erkek olduğu ve saçı kısa olduğu için çabucak temizlenirsiniz inşallah .uzun saci temizlemek daha zor.. Temizlendikten sonrasi için tavsiyem olacak..bir daha gelmesin diye.. Bit rozetleri var,kullanabilirsiniz Lavanta spreyleri var..ensesine saç diplerine kulaklarına doğru her gün kreşe giderken sıkın
Abdisumeyye 3erkeklihayat inşallah banada gelmez😃 tmm cnim bu hafta da gitmez olmazsa kafamizdan gitsinde öyle yaparım cnim kokuya gelmiyormus zaten
Birbebetoannesi Abdisumeyye pamuğa batırıp pansuman yapar gibi saçına sürüceksin yedir saçı ıslak gibi olsun yani hatta eski bir şapkası da varsa başına tak ortalıkta kokmamış olur
Abdisumeyye AlinaEmreHan1 iyi yapmışsınz cnim kış olmasa bnd e iyice kısaltırdim ama soğuk bide her gün tarayayım bakalım
Abdisumeyye Birbebetoannesi sadece elma sirkesi demi başka sirke olur mu şampuanla yıkadım bakalım bugun kış olmasa yıkardım hep ama bakalım ne olacak
Birbebetoannesi Abdisumeyye Gazda oluyprmuş ama onu pek bilemedim yani küçük çocuk elini saçına falan götürür bilmeden Allah korusun. Elma sirkesi dedi ablam 10 gün falan olmuştur onlarında işte okuldan gelmiş 3.5 yaşında oğlu