efeninannesi4207 Kızlar ne kadar alıyorsunuz ben daha yeni alacam ne kadar olur bilmiyorum annemgille beraber yaşıyorum çocuğum var birde 2 kardeşim var 6kişiyiz toplam 31 Aralık da başvurdum kabul edildi diyor. Sizler başvurduktan kaç ay sonra paranızı aldınız
annesininaski_ efeninannesi4207 Büyük ihtimal bu ay alırsıniz 1 ve 2 çocuklu olanlara 350 2 nin üstünde olan çocuklara 450 550 arasın da değişiyor . 1 çocuğunuz varsa yanlış bilgi vermeyeyim ama tahminimce 1300 alırsınız . Benimde 1 çocuğum var 1300 aliyorum
Karpuzlu_lolipop efeninannesi4207 benimde diğer ay başvurmuştum bir kaç gün önce kabul edilmiş bu Şubat ayının ki yatar mı acaba banada diğer ay mi yatar
1melek_annesiii efeninannesi4207 benimde son ödemenin durumu yazıyor yardım durumu devam ediyor yazıyor ama hala ne kadar olduğu yazmadı bir kızım var acaba kaç çıkacak bende merak ediyorum 17 ocakta başvurdum ben
efeninannesi4207 1melek_annesiii aynen bende de öyle yazıyor 144 ü arayıp ne kadar yattığını sorabilirsiniz ben yarın soracam bakalım yatmışmı
Balkupum2505 efeninannesi4207 7 kez basvurdum 7.de anca kabul edildi 😀 3 aydir 1200 aliyorum birde elektrik yardimi aliyorum.. ne kadar yatacagi haneye giren miktara göre degisiyor
efeninannesi4207 Balkupum2505 ne güzel ya babama da elektrik yardımına başvurduk çıktı 260 tl diyor da onu nasıl alacak parayı mı alıyor yoksa fatura mi goturecek bir de son ödeme 1 Mayıs o zamana kadar aylık mi alacak yoksa tek sefermi
Balkupum2505 efeninannesi4207 elektrik icin yatan para nakit olarak alinmiyo fatura ve kimlik ile pttye gidip ödeyebiliyo. Elektrik yardimi ciktiysa otomatik aile destekte yatar yarindan itibaren tekrar kontrol etsin
efeninannesi4207 Balkupum2505 tamamdır çok sağol. Birde daha elektrik faturası gelmedi ama gelince gidecek değil mi bir de kendisinin ki gitmesi lazım bizden bjrisi gidebilir mi. Kendisi otobüs şoförü bir gün kalıyor o da hafta sonu o yüzden sıkıntı olur bizim için
Balkupum2505 efeninannesi4207 malesef baskasi ödeyemiyo yardim alanin kendisi olmasi gerekiyo. Elektrik faturasi gelince gidip odeyebilir son odemesi zaten yazar formda