Leylamleyla Hanımlar bebeğimin cildi alerjik şuan gidiginda egzema var zaten kuru cildi var 6 buçuk aylık Yemekten sonra ağzını yenidoğan ıslak mendille siliyordum tahriş oldu sonra pamuk ıslatıp denedim yine aynı ben ne kullanmaliyim
nlyoya Leylamleyla %99,9 saf sulu katkısız ıslak mendil var waterwipes dogdugundan beri onu kullanıyorum biraz pahalı ama hakkını veriyor
Adenveannesi Leylamleyla ben atletimden bez kesip onunla siliyorum ıslak mendil kullandığım an pişik yapıyor bence deneyin ve hep ılık suyla siliyorum
Asyaveannesi04 Leylamleyla doğduğundan beri prima aqua kullanıyorum %99 saf su hiç pişik olmadı pahalı ama değer
AlaaddinAnnesi Leylamleyla ben popo da bile ıslak mendil kullanmadım temizleme pamuğunu ıslatıp popo temizleme de, ağız silmek için bebeğimin ağız mendillerini ıslatıp kullandım. Dışarda olsam bile
livanurvealpinannesi61 Asyaveannesi04 water wips de de kimyasal madde var içerik kısmında yazıyor. Doğal değil.
Zuzua Yüzüne ıslak mendil hiç kullanmaya çalıştım .zorda kaldığında yikadimda kullandım. Islak mendil seciyo vücudu. Tahriş oluyo. Marka degsstrdgimde dokunuyosa yikayip kaynarsu zeytin yağına banip kullaniyorum saklama kabinda
Leylamleyla AlaaddinAnnesi bende kullanmıyorum ıslak mendil poposuna sadece ağzına kullaniyordum yemek yedikten sonra
livanurvealpinannesi61 Asyaveannesi04 sleepy yenidoğan baby me yenidoğan ıslak mendil baby turco da kimyasal madde yok içeriği doğal.. Hepsinde kimyasal madde yok.
Aslcmkk Bizde egzama olmuştuk hamazinc ve dermorest ikisini karıştırdıktan sürdüm 2 guen geçti ve şu ile yıkıyorum altını ıslak mendil kullanmıyorum yada ılık su ile bez ile siliyorum
aysekaptan Leylamleyla Pamuk sert gelmiş olabilir bebek pamuklarından ? bi de saf suyla yapılan ıslak mendiller var ondan deneyebilirsin. Bi de atopik cilt için krem kullanıyo musun anneşi
Leylamleyla aysekaptan evet mustela kullanıyorum atopik ciltler için Şuan depremzedeyiz arabada oturuyoruz evimiz çatladı evlere giremiyoruz kızımla çok zor oluyo